Frifri SimplyFry

De friteuse heeft voor Frifri al lang geen geheimen meer. Ze vervaardigen de toestellen namelijk al sinds jaar en dag in hun atelier in Courcelles, dichtbij Charleroi. Net dankzij hun jarenlange ervaring, hebben ze niet zomaar een Airfry toestel op de markt gebracht, maar ging er een grondige studie aan vooraf. Het resultaat mag er zijn en dan nog wel in 2 modellen: voor een gewoon of XXL gezin!

Lekkere en gezondere frietjes

Frifri SimplyFry

Door slechts een weinig olijf- of arachideolie te gebruiken, bak je de frietjes voornamelijk in hete lucht en mag de frituurolie achterwege blijven.
Met een knapperig resultaat en zonder aan smaak te moeten inboeten, kun je met dit toestel de eisen van elke frietgek inlossen.

Meer dan een friteuse

Frifri SimplyFry

Wist je dat je met de SimplyFry ook kunt grillen? Er zijn 7 verschillende grillprogramma’s waarmee je voor vis, kip, steak, lamsboutjes en scampi’s elk afzonderlijk een grillprogramma kunt selecteren. Met ook hier slechts een scheutje olie toe te voegen, haal je de meest pure smaken naar boven en verzeker je je van een vetloos gerecht.

Het hoeft echter niet allemaal vetvrij en supergezond te zijn, want met de SimplyFry kun je ook gewoon jouw favoriete taart of cake afbakken en genieten van het meest luchtige gebak!

Ontdek de verkooppunten op Niwzi.be:

Klik hier om producten in te laden