De zomer zit eraan te komen en dat betekent: lekker buiten eten! En wat is er gezelliger dan samen tafelen met familie, vrienden of de buren? Om te voorkomen dat de gastheer of -vrouw de hele avond in de keuken staat, is het goed om te kiezen voor een gerecht dat eenvoudig te bereiden is én zich goed leent voor grote porties. Villeroy & Boch helpt graag met slimme collecties!

Clever Cooking

De Clever Cooking lijn maakt het bereiden van kleine én grote porties zo makkelijk mogelijk. De bakvormen en ovenschalen kunnen ook als serveerschalen worden gebruikt. De platte vormen fungeren als bakvorm én deksel en alle vormen en schalen zijn stapelbaar!

Klik hier om producten in te laden

To share: barbecue

Het ultieme zomeravond diner ‘to share’ is barbecue! De BBQ Passion lijn bevat klassieke steakborden in 3 verschillende groottes met handige vakjes voor sausjes, dips of garneringen. Het hoogwaardig porselein houdt de warmte vast zodat vlees en vis langer vers en sappig blijven.

Villeroy & Boch is hoofdsponsor van GRILLMASTERS, het nieuwe kookprogramma op VIER. Je kunt alvast wekelijks hun serviezen op televisie zien!

Klik hier om producten in te laden

To share: pasta & pizza

Onverwacht veel volk over de vloer en het voelt toch nog wat te koud aan om buiten te zitten? Schakel dan over naar Italiaanse modus en ga voor pasta & pizza à volonté!

 

Of klik hier om de volledige Villeroy & Boch collectie te bekijken!

Reageer