De kookplaat heeft een flinke metamorfose doorgemaakt, van gas naar inductie. De nieuwste, stille revolutie en stijlvolle aanwinst in uw keuken is de inductionAir Plus. Dit is een compacte inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging, waarbij je nauwelijks inlevert op opbergruimte en je nog meer vrijheid en ruimte in jouw keuken ervaart. We zetten de voordelen voor je op een rijtje.

Compact formaat

De inductionAir Plus is een compact apparaat, waardoor het op vele manieren ingebouwd kan worden in een keuken. Bijvoorbeeld in het keukenblad van een kookeiland, in een zwevend keukenblad en zelfs in zeer dunne werkbladen. Deze kookplaat is verkrijgbaar in verschillende formaten. Het model van 80 centimeter breed kan worden ingebouwd in standaard keukenkasten en de variant van 70 centimeter is zelfs in te bouwen in een nis van 60 centimeter. Inleveren op bergruimte en lades is dus niet nodig.

Flexibele kookplaat

De inductiekookplaat bestaat uit twee zones, die zich links en rechts van de afzuiging bevinden. Dankzij freeInduction Plus maakt het niet uit waar je pannen of accessoires, zoals de teppanyaki, neerzet. De kookplaat past de kookzones automatisch aan naar het aantal pannen en de grootte hiervan. Ook is de inductionAir Plus uitgevoerd met andere technische snufjes, zoals de braadSensor Plus waardoor de temperatuur per pan nauwlettend in de gaten wordt gehouden en aangebrand eten verleden tijd is. Terwijl je de rest van het eten klaarmaakt, hou je met de powerMove-functie de overige gerechten warm. Klaar met koken? Dan maakt je de kookplaat eenvoudig schoon met water of een mild sopje. Schoonmaken is dus zo gedaan.

Geïntegreerde afzuiging

Waar in de meeste keukens de afzuigkap het zicht domineert, creëer je met de innovatieve inductionAir Plus een stijlvolle open keuken. De krachtige geïntegreerde afzuiging zorgt niet alleen voor meer ruimte, maar detecteert ook automatisch stoom en kookgeuren. Dankzij de climateControl sensor past de afzuiging zich aan naar de juiste stand. Geuren worden tegelijkertijd krachtig en geruisloos weggezogen, wat ideaal is als je gasten over de vloer hebt. De inductionAir Plus wordt aangesloten op een afvoerkanaal of circuleert gefilterde lucht, afhankelijk van uw aansluitmogelijkheden. Het afzuig-element spoelt u na gebruik af onder de kraan of reinigt u in de vaatwasser. Ideaal toch?

Bediening met de Home Connect-app

De Home Connect-app voor Android en iOS geeft je extra mogelijkheden en informatie over jouw kookplaat, waar je ook bent. Zo kunt je je volledig concentreren op de bereiding en het op smaak brengen van jouw gerechten, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over jouw pannen. Etentje met vrienden of romantisch etentje voor twee? Zoek in de app naar de heerlijkste gerechten, stuur de instellingen rechtstreeks naar de kookplaat en tover binnen een handomdraai jouw creaties op tafel. In de app vind je ook tips over hoe je het beste uit jouw apparatuur haalt.

Benieuwd naar meer? Hieronder vind je je dichtsbijzijnde verkooppunt:

Klik hier om producten in te laden

Reageer