Ga je voor iets speciaals? Keukenrobots uit de KitchenAid Design Serie vervagen de grens tussen apparaat en kunst door het gebruik van unieke kleuren, afwerkingen, texturen en materialen, zodat jij je creativiteit alle vrijheid kunt geven.

De zachte tijmgroene kleur en de botanische accenten zijn een vertaling van de aromatische kruiden en eetbare bloemen, die momenteel helemaal on-trend zijn in de kook- en bakwereld. De kleur heeft een fluweelzachte, satijnen afwerking en bijpassende kleurband. De ijzeren knop is bedekt met bloemblaadjes.

De gehamerde koperen kom ontwikkelt in de loop van de tijd een uniek patina en laat daarmee letterlijk zien hoe je groeit in je creatieve proces in de keuken. De kom kan meerdere stijlen aannemen: je kunt hem poetsen, waardoor hij mooi glanzend blijft, of je laat het gaan, waardoor hij als het ware je ontwikkeling volgt. Glanzend koper of patina, de Blossom wordt onderdeel van je persoonlijke verhaal in de keuken. En dat is ook precies het doel van KitchenAid. “Hoe meer makers creëren, hoe meer ze opbloeien”, zegt Dan Valenti, vicepresident en general manager van KitchenAid Small Appliances. “We wilden een keukenmixer ontwerpen die de unieke reis van de makers in de loop van de tijd zou weerspiegelen, met een tool die met hen meegroeit.”

Klik hier om producten in te laden

Reageer