De nieuwe generatie potten en pannen van Tefal combineert de allernieuwste snufjes van het merk, voor een nieuwe ervaring. Dankzij de combinatie van 3 innovaties staan de potten en pannen garant voor perfecte resultaten. Ze zijn ook nog eens gebruiksvriendelijk en onschadelijk voor de gezondheid.

Drie innovaties voor perfecte resultaten

De 1ste innovatie van het merk is THERMO-SIGNAL™, een thermochroom pigment op de bodem van de pan. Deze indicator kleurt donkerrood wanneer de ideale temperatuur voor het bakken is bereikt en verzekert een perfecte garing. De garantie op geslaagde gerechten, in alle eenvoud!

TITANIUM ANTI-SCRATCH is de nieuwe anti-aanbaklaag van het merk. Ze is versterkt met harde kristallen die de pan krasbestendig maken en nog langer laten meegaan. Dankzij deze anti-aanbaklaag blijven de smaak en textuur van de ingrediënten behouden en – niet onbelangrijk – is de pan gemakkelijk te reinigen.

De laatste innovatie van het merk is de geavanceerde THERMO-FUSION™ inductietechnologie, ideaal om ingrediënten snel en homogeen te laten garen. Hoe? Dankzij een breder inductierooster en een dikkere bodem wordt de warmte beter verdeeld.

Tefal: 100% veilig

Met zijn nieuwe assortiment bevestigt het merk zijn standpunt: het wil alleen materialen gebruiken die dankzij een 100% veilige coating niet schadelijk zijn voor de gezondheid. De anti-aanbaklagen bevatten dan ook geen giftige stoffen. De pannen zijn gemaakt van PTFE, een inert en voedingsspecifiek materiaal dat werd goedgekeurd door de volksgezondheidsdiensten (FDA).

Bovendien zijn de producten van Tefal van a tot z te traceren, tot aan de gebruikte grondstoffen toe. Het merk legt elke stap in het productieproces namelijk nauwgezet vast. U kunt dus met een gerust hart koken!

Ontdek de volledige Unlimited-lijn van Tefal hieronder:

Klik hier om producten in te laden

Reageer