Le Creuset staat bekend om hun klassieke design, stoere kleuren en – uiteraard hun gietijzeren potten, pannen en servies van topkwaliteit

Hoewel we absoluut dol zijn op het gebruikelijke iconische, gebruikelijke ontwerp, houden we erg van het nieuwe assortiment van het merk, dat traditie opzij zet en strakke lijnen en organische vormen omarmt. Om nog maar te zwijgen van de pastelkleuren!

Het assortiment, genaamd Coupe, is totaal nieuw voor Le Creuset en wordt geleverd in vier eigentijdse kleuren: Sea Salt, Meringue, Shell Pink en Flint.

Dit keer is het allemaal servies, met dinerborden, bijzetborden, mueslikommen, pastakommen en bolmokken, allemaal verkrijgbaar in elk van de vier prachtige pasteltinten.

Je zou kunnen denken “die kleuren zouden ZO goed staan ​​bij al het andere in mijn keuken”, en je zou gelijk hebben als je dat denkt. De collectie is ontworpen met dit in gedachten, wat betekent dat deze nieuwe, strakkere stukken prachtig staan ​​naast de meer klassieke Le Creuset-items en de rest van je keukenspullen.

De geheel nieuwe Coupe-collectie speelt in op het zachte kleurenpalet van pasteltinten die steeds populairder worden in interieurs. Het lage profiel en de randloze vorm van elk product bieden een moderne en stijlvolle toevoeging aan elk huis en bieden de perfecte  sfeer aan de gedekte tafel

Klik hier om producten in te laden

Reageer