Gemaakt van onverwoestbaar gietijzer en met oog voor detail is deze collectie een ware streling voor het oog. De hoogwaardige materialen en afwerkingen garanderen voor vele generaties kookplezier in slow cooking. Met de huidige uitbreidingen in de collectie wordt een nog betere beleving van kwaliteit, design en vakmanschap afgeleverd.

Tajine

Geniet van alle voordelen van gietijzer in deze knap uitziende, eigentijdse tajine. De basis kookt het voedsel gelijkmatig, terwijl het conische deksel condensatie creëert en zo het voedsel bedruipt, wat resulteert in heerlijk malse en aromatische gerechten.

De extra dikke afwerking in email is krasbestendig, waardoor deze tajine uiterst gemakkelijk te reinigen en te onderhouden is. De bodem voorkomt zelfs krassen op uw kookplaat en aanrecht. De twee handgrepen waken over een extra stevige en veilige grip.

Wok

Het duurzame gietijzeren materiaal is een uitstekende warmtegeleider en houdt de warmte lang vast. Zowel de binnen- als de buitenkant zijn voorzien van drie lagen email, wat betekent dat het product klaar is voor onmiddellijk gebruikt. Hierdoor is de wok krasbestendig en gemakkelijk te reinigen en te onderhouden. De twee handgrepen verzekeren een extra stevige en veilige grip.

Het transparante glazen deksel maakt het mogelijk het kookproces nauwlettend te volgen. Door het verluchtingsgaatje kan stoom ontsnappen, waardoor overkoken en klapperen van het deksel worden voorkomen.

Geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. Deze wok kan ook in de oven of zelfs op de barbecue gebruikt worden!

Ovenschaal

Met deze rechthoekige gietijzeren ovenschaal zijn de mogelijkheden eindeloos: van geroosterde groentjes tot zelfgemaakte lasagne of heerlijke fruitcrumbles.

Het duurzame gietijzeren materiaal is een uitstekende warmtegeleider voor gelijkmatig bakken en bruinen, maar houdt ook de warmte lang vast zodat smaakvolle creaties lang warm blijven, zelfs aan tafel. De grote handgrepen aan de zijkant zorgen voor een veilige grip waardoor u zelfs met ovenwant de schaal soepel kunt verplaatsen van kookplaat naar oven en naar de tafel.

De binnen- en buitenkant van de ovenschaal is voorzien van drie lagen email, waardoor hij meteen in gebruik kan worden genomen. Hierdoor haal je een krasbestendig en gemakkelijk te onderhouden product in huis.

Geschikt voor gebruik in de oven en voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. 

Lederen handgrepen

Geniet van een betere grip en bescherming tegen hitte wanneer je kookgerei van de kookplaat of oven naar de tafel brengt. Ze zijn gemaakt van gerecycleerd leer en natuurlijk rubber. Til hete gietijzeren items van de Nori collectie (of ander kookgerei) zonder moeite op.

Maak hieronder kennis met de Nori lijn:

Klik hier om producten in te laden

Reageer