De nieuwe, matte finish in de Wesco Loft serie springt in het oog tussen andere industriële materialen zoals beton, aluminium en hout. Mat wit, zwart, cool grey en nieuwe kleur grafiet passen perfect in deze ‘on trend’ stijl voor jouw keuken en/of jouw interieur. De matte afwerking zorgt voor een mooie, strakke uitstraling en maakt ieder interieur af. Match de kleur van verschillende producten om rust en een stijlvolle uitstraling in jouw interieur te creëeren.

Stevige basis met de Baseboy

Deze retro afvalverzamelaar maakt uw keukeninrichting helemaal af. Door de brede onderkant staat hij stevig en heeft hij een solide uitstraling. Alle onderdelen zijn van hoge kwaliteit en geven optimaal gebruiksgemak: een geïntegreerde demper in het deksel zorgt voor een geruisloze sluiting (soft close).

 

 

Classic Line met coole kleuren

WESCO

Geef uw keukeninrichting een authentieke uitstraling en maak hem af door uw keukenaccessoires te matchen. Wesco’s Classic Line bestaat uit voorraaddozen, keukenrolhouders en de Elly voorraaddoos in verschillende groottes. De producten met een matte afwerking zijn vanaf september verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart, cool grey en grafiet.

Single Elly

WESCOHet ‘kleine zusje’ van de in 2017 geïntroduceerde Classic Line Elly broodtrommel is de topper van retro-look. Deze maat is ideaal voor compactere keukens en huishoudens. De ventilatiegaatjes aan de achterkant van het product zorgen voor een goede luchtcirculatie. Dit zorgt voor de meest optimale houdbaarheid van alles wat u graag bakt, van brood tot cake en muffins.

Mini Elly

Klein, kleiner, Mini Elly! De mini-bewaardoos is ideaal voor het bewaren van verschillende spullen, zowel in de keuken als in huis. Van uw bureau tot bad-, speel- of babykamer. Juwelen, cosmetica of schrijfwaren kunnen netjes opgeborgen worden.

Vind Wesco terug op Niwzi.be door hier te klikken!

 

 

 

 

Reageer