Zit jij ook op hete kolen te wachten tot de weergoden ons beter gezind worden? Al zit het weer niet altijd mee, de barbecuebijbel van Barbecook voorspelt een zomer vol goeds. Meer nog, je hoeft geen mirakels te verrichten voor een heerlijk menu, maar een slimme aanpak doet wonderen. Zet de hemelpoorten van jouw terras- en tuinheiligdom maar al open, want de hongerigen zullen royaal gespijsd worden!

In vuur en vlam

Ieder lekker barbecuemaal begint met een goed vuur, al krijg je die niet met een of andere toverspreuk in gang. Het vergt enig fingerspitzengefühl, behalve met de Barbecook Houtskoolstarter met Safe-Drop. Hiermee krijg je de kolen of briketten van je barbecue in een minimum van tijd gloeiend heet, zonder onnodig geknoei. Dankzij het handige ontwerp vul je de cilindervormige koker met aanmaakblokjes en kolen en steek je ze langs de zijkant makkelijk aan. Dankzij de gaten krijg je een goede circulatie van de lucht waardoor ze in een mum van tijd witgrijs gloeien. Het Safe-Drop-systeem zorgt ervoor dat je ze veilig in de barbecuekuip kan laten vallen.

Klik op de afbeelding om de verkoopspunten in jouw buurt te vinden!

Delen met de buren

Nu de kolen smeulen wordt het tijd om de heerlijke barbecuegeur te delen met je buren. Strooi rijkelijk met de Barbecook Vuurkruiden en zorg voor heerlijke aroma’s die zich tot over de tuingrenzen heen verspreiden. Het vlees, de vis of groenten die je op de barbecue legt, krijgen dankzij de Barbecook Jack Daniel’s wood smoking chips nog een extra smokey whiskytoets, gemaakt van echte Jack Daniel’s Old No.7 Brand.

Klik op de afbeelding om de verkoopspunten in jouw buurt te vinden!

Snij het fijn

Snij jouw heerlijke bereiding op een van de Barbecook Snijplanken uit bamboe. Die heeft een antisliplaag waardoor je grip hebt op een sappig stuk vlees of vis. De sapgeul zorgt ervoor dat knoeien geen kans krijgt, want die vangt jus of sappen op. De snijplank is voorzien van een antibacteriële laag die bacteriën afstoot, al onderhoud je die het best met de Barbecook Minerale Olie. Die beschermt de bamboe tegen uitdroging en barsten, en is volledig geur- en smaakloos.

Klik op de afbeelding om de verkoopspunten in jouw buurt te vinden!

Reageer