philips

Met de Philips High Speed-vacuümblender blijven smoothies de hele dag zo vers als op het moment dat je ze maakt. De unieke vacuümtechnologie van Philips vermindert oxidatie, zodat je de hele dag verzekerd bent van een heerlijk smakende smoothie boordevol voedingsstoffen.

Oxidatie verminderen en smoothies langer vers houden

Smoothies maken en drinken, is een eenvoudige en smakelijke manier om meer groente en fruit binnen te krijgen. Maar als je al die gezonde bestanddelen eenmaal drinkbaar hebt gemaakt, wil je er wel zeker van zijn dat je echt alle voedingsstoffen binnenkrijgt. Oxidatie tijdens het blenden, kan direct zorgen voor een afname van de voedingswaarde van vitaminen en mineralen en ertoe leiden dat de smoothie bruin wordt, verkleurt of schift.

PhilipsDe innovatieve StayFresh-vacuümtechnologie vermindert de oxidatie in de kan en houdt de smoothie langer vers: vergeleken met smoothies uit een normale blender is na 8 uur tot 3 keer zoveel vitamine C aanwezig. Je proeft de versheid en kunt genieten van smoothies met een frisse kleur en minder schifting, schuim en belletjes.

PhilipsVoor een gladdere, zijdezachte structuur is de Philips High Speed-vacuümblender uitgerust met een krachtige motor die met 35.000 RPM (toeren per minuut) supersnel resultaat levert, zelfs met harde ingrediënten zoals ijsblokjes. Dankzij de ProBlend 6 3D-technologie, hebben de messen een grotere reikwijdte. Daardoor kan je genieten van heerlijk smakende, gladdere smoothies.

PhilipsDe blender is praktisch en eenvoudig in het gebruik en heeft een kan met een inhoud van 1,8 liter. De bediening is dankzij de LED-ring heel simpel, doordat de voortgang van de vacuümopbouw en het blenden heel gemakkelijk te volgen is. Buiten de deur kan je gebruik maken van de handige meeneemfles en thuis kan je je laten inspireren door de ‘Healthy Drinks’-app van Philips.

philips_bobcat-productfilm-nt (0-00-34-20)
Links met een gewone blender. Rechts met de High Speed-vacuümblender van Philips

Ontdek via Niwzi.be uw dichtsbijzijnde verkooppunt van deze super blender:

Klik hier om producten in te laden

Reageer