Je kent dat wel: je zit zondagmiddag rustig een boek te lezen, en ineens bekruipt je de zin in zoet. Maar je hebt de boter nog niet uit de koelkast gehaald… Dus snel een luchtige cake op tafel zetten, dat mag je wel vergeten. Met de Breville handmixer kan je nu áltijd bakken, zonder enige voorbereiding. Door gebruik van warme lucht maakt de mixer boter in geen tijd zacht. Tijd voor een uitgebreide baktest.

De Breville handmixer is uitgerust met de innovatieve HeatSoft technologie, waardoor hij koelkastkoude ingrediënten tijdens het mixen tot kamertemperatuur brengt. Via het opzetstuk wordt langs de kloppers warme lucht op jouw beslag geblazen. Dat warmt langzaam op tot de perfecte consistentie, zonder dat de boter smelt. Luchtig deeg gegarandeerd!

In de doos vinden we naast de mixer ook twee kloppers, twee deeghaken en een garde, en heeft 7 snelheden. Hij is daarmee uitermate multifunctioneel. Brood, koekjes, cake of crackers: ze waren allemaal perfect gelukt in onze testkeuken. De hulpstukken zijn daarenboven makkelijk te verwijderen én kunnen zo in de vaatwasser.

Wij vonden ook de turboknop erg handig, omdat deze bij zwaar deeg de mixer in één enkele druk naar de hoogste snelheid brengt. Handig als we bijvoorbeeld brooddeeg wilden mengen. Door hem te lossen keert de mixer onmiddellijk terug naar de ingestelde snelheid, zodat je zeker niet te veel mixt. In de gebruiksaanwijzing staat daarenboven een handige tabel met de aanbevolen snelheden voor elke mogelijke toepassing.

En dankzij zijn eigentijds design met koperen details en de handige opbergdoos, staat de Breville handmixer prachtig in onze keuken. Boter 12 keer sneller zacht maken dan op het aanrecht? Yes please!

Kijk snel op niwzi.be om alle specificaties over deze handige handmixer te leren kennen:

 

Klik hier om producten in te laden

Reageer