Snel, energie-efficiënt en ergonomisch. De nieuwe Adora vaatwasmachinelijn van V-ZUG onderscheidt zich door het modern display, de nieuwe bedieningsmogelijkheden en de verbeterde premiumladen. Alles in het teken van nog meer comfort.

De vaatwasmachines van V-ZUG blinken niet alleen uit door hun nieuwe, moderne design, ook hun milieuvriendelijke programma’s onderscheiden zich door hun extreem lage water- en energieverbruik. Ook het spoelen gebeurt in een recordtempo, bijvoorbeeld met de programma’s Dagelijks kort (47 minuten) en Party (11 minuten). En de gepatenteerde en unieke SteamFinish-technologie laat het vaatwerk vlekkenvrij en stralend uit de machine komen.

Modern display

Het nieuwe en moderne display met aanraakbediening van de vaatwasmachines AdoraDish V4000 en V6000 geeft in één oogopslag op een overzichtelijke wijze alle relevante informatie en meldingen die u nodig hebt voor een onberispelijk spoelresultaat. Zo krijgt u bijvoorbeeld een beschrijving van elk programma te zien als u dat wilt of kan u uw favoriete programma’s vooraan in de lijst laten verschijnen. Het display is robuust, krasbestendig en onderhoudsvriendelijk. En het nieuwe FunctionLight vertelt u op elk moment hoe ver het programma al is gevorderd.

Nieuwe premiumladen

De nieuwe lijn vaatwasmachines staat volledig in het teken van ergonomie bij het in- en uitladen: dankzij OptiLift wordt de onderste mand wanneer u deze uit de machine trekt, opgetild tot op heuphoogte, wat het in- en uitladen van het vaatwerk veel minder belastend maakt voor de rug. SoftSlide en SoftClose zorgen er op hun beurt dan weer voor dat de laden heel zachtjes in- en uitschuiven. En als u meer plaats nodig hebt voor bijvoorbeeld grotere potten of pannen, dan haalt u gewoon de besteklade en de bovenste lade uit de machine.

Altijd op de hoogte

De AdoraDish V4000 en V6000 vaatwasmachines kunnen standaard communiceren met andere toestellen. Zo kunt u ze via V-ZUG Home koppelen aan uw smartphone of tablet en krijgt u via de app een melding wanneer het spoelprogramma klaar is of wanneer het Party-programma na de opwarmfase startklaar is. En ook wanneer het vaatwaszout moet worden bijgevuld, stuurt de vaatwasmachine een melding naar uw smartphone.

De nieuwe AdoraDish V4000 en V6000 zijn beschikbaar sinds juni 2020 in de Benelux. Ontdek ze alvast hier:

 

Klik hier om producten in te laden

Reageer