Cristel Amovible handgrepen

Wie is Cristel?

Een Franse fabrikant van hoogwaardig kookgerei. De producten van Cristel  zijn vervaardigd uit inox 18/10, het hoogste niveau in kwaliteit die je kan bereiken in inox. De keuze voor inox in de keuken levert heel wat voordelen op: het geeft geen smaak af op de ingrediënten, inox is makkelijk onderhoud en is een duurzame partner in de keuken. Het merk is voor bijna100 % Frans: van de grondstoffen tot het productieproces, Ook niet onbelangrijk is dat de producten van Cristel een levenslange garantie hebben.

amovible strate

Niet alleen kiest Cristel voor een duurzaam materiaal om hun kookgerei mee te vervaardigen, ook het productieproces verloopt zeer groen. Zo is de energie die het bedrijf gebruikt voor 100% hernieuwbaar en is 78% van het afval wordt gerecycleerd.

Sterke  punten

Een van Cristel hun sterkste punten is de ‘Amovible-optie’. Die houdt in dat je er snel en eenvoudig handvaten kan op klikken. Iets dat je waarschijnlijk al gezien hebt, maar Cristel is hier een ware specialist in. Potten en pannen met afneembare handvaten brengen heel wat voordelen met zich mee. Allereerst bespaart je het heel wat plaats in je keukenkasten. Niet alleen in de breedte maar je potten stapelen wordt ook het makkelijkste klusje ooit!

amovible mutine

Daarnaast brengen de aparte handgrepen er ook voor een groot veiligheidsaspect in de keuken. Ken je die nieuwsgierige kinderhandjes die alles willen grijpen?  Met kookgerei van Cristel zal je dit nooit meemaken en accidentjes worden zo probleemloos vermeden.  Niet alleen voor de kleine kinderen is veiligheid belangrijk, ook voor de kok! Een handvat dat je makkelijk kan loskoppelen, kan ook niet opwarmen tijdens het kookproces en de kans op brandwonden vermijden.

De afneembare handgrepen zorgen er bovendien ook voor dat de pan moeiteloos in de oven kan. Je kan eerst je vlees braden op het vuur en daarna verder laten garen in de oven. Na het garingsproces in de oven, plaats je de afneembare handvaten er opnieuw op en kan je genieten van je heerlijke gerecht!

Christel biedt de amovible-mogelijkheid aan op hun Mutine en Strate collectie. De handgrepen voor de Mutine-reeks zijn leuke kleurrijke accenten beschikbaar in 11 kleuren. Groen, oranje, grijs, rood. Je noemt het op en het bestaat! De handgrepen zijn te verkrijgen verschillende groottes en lengtes. Bij de Strate-collectie zijn de handgrepen meer high-end en luxueuzer afgewerkt in inox. Zo slaagt Cristel er moeiteloos in om de elegante lijn van de reeks te verlengen.