Met een Cooking Chef XL van Kenwood in de keuken gaat een wereld van mogelijkheden voor je open. Bakken is nog maar het begin. Met de uiterst precieze inductietechnologie stelt het toestel jou ook in staat om warme gerechten te bereiden. Hierdoor is de Cooking Chef XL de perfecte partner voor uiterst delicate bewerkingen, zoals chocolade tempereren, maar ook voor het bereiden van heerlijke roerbakgerechten.

Connecteer

Ontdek de Kenwood World app en ontdek heel wat zoete en hartige gerechten van overal ter wereld. Kies je favoriet en verzend de instructies rechtstreeks naar je keukenrobot. De Cooking Chef XL doet alle harde werk terwijl jij het gerecht je eigen persoonlijke toets kan geven.

Ingrediënten afwegen zonder rommel

Win tijd met de ingebouwde EasyWeigh-weegschalen. Je weegt de ingrediënten rechtstreeks af in de kom, dus geen gedoe en geen rommel op je werkvlak. De weegschalen werken ook met de optionele accessoires, je kan dus ook rechtstreeks wegen in de blender, food processor of sapcentrifuge als die bevestigd zijn.

Precisie binnen handbereik

De Cooking Chef XL is zeer eenvoudig te bedienen dankzij het intuïtieve CookAssist™️ 4.3″ touchscreen. Met een druk op het scherm zet je de weegschaal op nul en bedien je de timer, stel je roerintervallen, temperatuur en voorgeprogrammeerde functies in. Topresultaten binnen handbereik.

Simpletouch™️ functies

13 vooraf ingestelde functies zorgen ervoor dat je snel en makkelijk tot een perfect resultaat komt van bereidingen die uit één stap bestaan. Alle andere bereidingen die uit meerdere stappen bestaan, zijn beschikbaar in de Kenwood World Recepten app.

Kom hieronder alles te weten over de Cooking Chef XL van Kenwood:

Klik hier om producten in te laden

Reageer