Een buitenbarbecue aan het plannen deze winter? Maak het extra gezellig met de barbecues, grills en toebehoren van Cook’In Garden! Dit zijn de essentials én onze favoriete nieuwkomers in het gamma.

Soft Touch Grills

Cook’in Garden zorgt al meer dan 35 jaar voor de buitenkeukens, barbecues en accessoires in de Zuid-Europese en Franse tuinen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat het merk uitblinkt in barbecue grills! Deze simpele barbecue basic komt bij Cook’In Garden in een oerdegelijke uitvoering, mét Soft Touch handvaten voor een comfortabele en veilige grip!

Klik hier om producten in te laden

Nieuwe Plancha’s

Gezond koken doe je uiteraard op de Plancha’s van Cook’In Garden! Deze barbecuetool onttrekt het vet uit het voedsel waardoor er slechts een kleine hoeveelheid vetstof nodig is tijdens het bakproces. Nooit meer aanbranden! De gietijzeren plaat houdt je voedsel licht, vitaminerijk en behoudt de originele smaak!

Trouwens, wist je dat je een plancha snel kan schoonmaken door met water te blussen? Zo kan je eindeloos verder koken en vlot overschakelen van vlees naar vis, naar groenten en zelfs naar fruit!

Klik hier om producten in te laden

Ook specialist in buitenkeukens!

Ontdek het plezier van het buiten koken in je tuin of op je terras met de knappe buitenkeukens van Cook’in Garden. Een ongeziene kwaliteit met vele luxe voorzieningen: spoeltafel in roestvrij staal, groot werkblad, veel opbergruimte en een gasbarbecue. Jouw vrienden en familie zullen onder de indruk zijn!

Klik hier om producten in te laden

Reageer