Dek alvast de tafel terwijl je met de geconnecteerde oven AEG CookView de gerechten in de oven in de gaten houdt. Dankzij de smartphone app hoeft de oven niet meer geopend worden om de bereiding in het oog te houden. Zo behoudt de oven een constante temperatuur, wat natuurlijk zal resulteren in een optimaal resultaat.

Technologie tot in de keuken

Na de succesvolle lancering van de geconnecteerde kookplaat, verlegt AEG de grenzen van de smaakbeleving met de geconnecteerde oven AEG CookView. In het handvat van de oven werd een innovatieve camera geïntegreerd die de beelden doorstuurt naar de My AEG-app op jouw smartphone waarmee je de gerechten in het oog kunt houden. Gaart het stuk vlees niet snel genoeg? Pas de temperatuur of de bereidingstijd met slechts enkele handelingen aan en geniet van een zacht en smaakvol stukje vlees.

Keukeninstructies binnen handbereik

Wanneer je even geen kookinspiratie hebt, stelt de My AEG-app een reeks recepten voor die zijn aangepast aan ieders wensen. De app denkt ook mee over het gerecht en geeft keukentips. Dankzij de 3 kookmodi (hetelucht, stoom en een combinatie van beiden) wordt elke maaltijd op maat bereid. Voor de gecombineerde modus zal de oven automatisch de juiste combinatie van warmte, vocht en stoom berekenen. Dankzij de Steamify-functie gebruikt de oven ook steeds de aangewezen hoeveelheid stoom, zodat men probleemloos kan stomen en een heerlijk resultaat kan serveren. Braad en gril vlees, bak brood, bereid delicate desserts of gebruik de stoomfunctie, net als in een professionele keuken! Alles is mogelijk dankzij de geïntegreerde intuïtieve interface waardoor iedere thuiskok wordt begeleid in de bereiding van de gerechten.

Innovatief in al zijn facetten

De oven beschikt over een touchscreen waarmee men op een intuïtieve manier toegang krijgt tot de verschillende functies van de oven. Wanneer met bijvoorbeeld op de informatieknop tikt, verschijnt er meer gedetailleerde informatie over de manier waarop bepaalde voedingsmiddelen moeten worden bereid. Daarnaast is het ook mogelijk om te weten op welke temperatuur, met welke functie(s) en hoelang bepaalde voedingsmiddelen in de oven moeten garen.

Naast deze functies mag zijn look niet onbesproken blijven! Het matzwart zorgt voor een elegante en moderne toets in de keuken.

De verbonden oven AEG CookView is beschikbaar in de afwerking Inox of MattBlack en zal worden voorgesteld op stand nr. 406 van Paleis 11 tijdens BATIBOUW 2020.

Reageer