… van dageraad tot zonsondergang!

Een nieuwe dag is als een blanco pagina

Elke nieuwe dag biedt een schone lei om opnieuw te bedenken hoe we leven, werken, spelen en eten. En met de kleurrijke pioniersgeest van Le Creuset, voorloper in kleurrijk kookgerei sinds 1925, is het gemakkelijk om de hele dag door levendigheid en creativiteit op tafel te brengen. Van zonsopgang tot zonsondergang voegt Le Creuset een onverwacht vleugje kleur toe aan kook- en leefruimtes, waarbij het altijd de de collectieve stemming en verlangens volgt.

Van het levendige nieuwe en schitterende blauw van Azure tot het gedurfde en tijdloze Volcanic, er is voor iedereen een gedurfd of ingetogen kleurenpalet om de dag te kleuren.

Van zonsopgang

Casual cool met verhoogde elegantie

Le Creuset kookgerei is de kleurrijke metgezel die op elk moment van de dag comfortabel van het fornuis naar de tafel gaat en die thuiskoks flexibiliteit in de keuken biedt. Le Creusets eenvoudig te bereiden recepten met voedzame ingrediënten, met eenvoudige technieken zoals éénpanskoken, maken van koken een plezier.

De perfecte omelet

Het beheersen van de klassieke Franse omelet is een bevredigende en indrukwekkende culinaire vaardigheid. Een stevige, hoogwaardige pan met geharde antiaanbaklaag is essentieel voor de gelijkmatige en consistente warmte die nodig is om eieren te koken en laat delicate omeletten met gemak uit de pan glijden. Geniet van de perfecte omelet voor de perfecte start van uw dag

Elke dag, de hele dag, een leven lang.

Al het kookgerei van Le Creuset is gemaakt van eersteklas materialen, van geëmailleerd gietijzer en roestvrij staal tot geharde antiaanbaklaag, en is gebouwd voor regelmatig gebruik. Dus van krachtige brunches tot drukke lunches en ontspannen diners rond de tafel met familie, Le Creuset is een trouwe keukengenoot, met u elke dag, de hele dag, een leven lang.

Naar zonsondergang

Wat eten we?

Na een drukke dag is er niets beter dan uzelf en uw geliefden te trakteren op een bevredigend diner dat met liefde en Le Creuset is bereid. Het geëmailleerd gietijzeren kookgerei zal u helpen om moeiteloos maar gedenkwaardige maaltijden te maken die barsten van de levendige kleur en de gedurfde smaak. De bespaarde tijd kunt u besteden aan de belangrijke dingen in het leven, zoals het maken van nieuwe herinneringen rond de tafel.

Recept de lekkerste klassieke omelet
Bron: Le Creuset

VOORBEREIDINGSTIJD: 5 Minuten
BEREIDINGSTIJD: 5 Minuten
VOOR 1 PERSOON

INGREDIËNTEN
3 scharreleieren
Zout en peper, naar smaak
Olijfolie
NAAR KEUZE, OM TE SERVEREN:
3 mini-mozzarellaballetjes
Zongedroogde tomaten
Verse basilicum

BEREIDING
Klop de eieren in een kom en voeg naar smaak zout en peper toe.
Verwarm een Le Creuset 24 cm Koekenpan met 4x Sterkere Anti-Aanbaklaag op middelhoog vuur met een
scheutje olijfolie. Veeg de overtollige olie weg met keukenpapier.
Als de pan warm is, voeg je het eimengsel toe.
Het ei begint onmiddellijk te stollen.
Gebruik een silicone of houten spatel en vouw de randen van de rauwe omelet naar het midden van de pan
en herhaal dit op willekeurige plekken om plooien te vormen in de omelet.
Draai het vuur vervolgens uit en laat de omelet met de restwarmte verder garen.
Gebruik de spatel om de omelet dubbel te vouwen en meteen te serveren.
Garneer naar keuze met de mini-mozzarellaballetjes. de zongedroogde tomaten en verse basilicum.
Geniet van een heerlijk hartig ontbijt!

Reageer