U houdt van koffie en hecht veel waarde aan het juiste aroma en perfecte crema? Espresso, cappuccino, café au lait of een eenvoudige filterkoffie – Coffee Passion brengt met dubbelwandige bekers in een innovatief ontwerp en praktische accessoires ware barista-kwaliteit bij u thuis.

Koffie van barista-kwaliteit

Oma deed het al zo, en momenteel is het weer helemaal de trend: filterkoffie is weer terug. Met Coffee Passion wordt u zelf een barista en zet u zeer goede koffie – modern en toch volgens oude tradities. Portioneer het koffiepoeder met de praktische lepel. De dubbelwandige filter van hoogwaardig Premium Porcelain zorgt er dankzij de spiraalvormige groeven dat het volledige aroma in het kopje terechtkomt.

Perfecte fluweelachtige crema

De vorm van het kopje heeft grote invloed op de crema. De koffiekopjes van Coffee Passion hebben de ideale vorm en beschikken over een afgeronde bodem aan de binnenzijde. Zo kan de crema perfect tot zijn recht komen en ontstaat er een ongekend fluweelachtige textuur. Van porselein of helder borosilicaatglas – zoete lekkernijen maken de koffie perfect

Genieten van koffie bij alle gelegenheden

Alleen, met twee personen of met vrienden – Coffee Passion beschikt over de juiste artikelen voor alle koffiemomenten. Het koffieservies van Premium Porcelain is uiteraard geschikt voor de vaatwasser en de magnetron. Dankzij de slimme vorm passen de kopjes en schotels onder alle gangbare koffiezetapparaten en kunnen ze plaatsbesparend worden gestapeld.

Klik hier om producten in te laden

Reageer