De all inclusive-oplossing voor uw keuken in professionele kwaliteit

Veelzijdige bereiding

Of u nu eten klaarmaakt voor een grote familie of een klein huishouden, of alleen een snelle kleinigheid wilt bereiden: het Clever Cooking assortiment biedt u bakvormen en ovenschalen voor het bereiden van alle gerechten in de meest uiteenlopende porties.

Bijgerechten op het deksel garen

Elke Clever Cooking vorm is absoluut hittebestendig en ideaal voor gebruik in de microgolf of oven. Dankzij het slim doordachte productdesign kunnen de platte vormen niet alleen als deksel maar ook als afzonderlijke bakvorm worden gebruikt. Zo zijn bijvoorbeeld groente uit de oven en vlees tegelijkertijd klaar. Ook een zoete kwarksoufflé of appeltaart is snel bereid.

Gerechten stijlvol serveren

Na het bereiden van gerechten in de Clever Cooking vormen is het niet nodig om ze voor het serveren in een schaal te doen, want de stijlvolle witte vormen passen perfect bij elk eetservies!

De 2in1 oplossing

De innovatieve vergietschaal van keramiek vormt het hoogtepunt van de collectie: met behulp van de geïntegreerde silicone mantel kan de schaal stevig worden geplaatst om pasta of salade te laten uitdruppelen en vervolgens in een handomdraai in een serveerschaal worden omgetoverd. De silicone omsluit de vergietschaal waterdicht en zorgt ervoor dat de etenswaren warm blijven. Nog even verfijnen met saus en dressing en vervolgens stijlvol serveren.

Alles plaatsbesparend koelen

Alle Clever Cooking vormen kunnen dankzij de keramische deksel in de koelkast worden gestapeld. Dat is bijzonder praktisch voor restjes of als u van tevoren hebt gekookt. Voor gerechten met verse vis een extra tip: leg de vis voor de bereiding in een grote Clever Cooking vorm direct op ijs.

Afwassen zonder voorspoelen

Dankzij een bijzondere glazuur zijn de Clever Cooking vormen heel eenvoudig te reinigen. De etensresten gaan bijna vanzelf los. Lastig voorspoelen is dus niet nodig: de gebruikte vormen kunnen meteen in de vaatwasser en u bespaart tijd, water en energie.

Klik hier om producten in te laden

Reageer