Samen met Daniel Boulud, een Franse restauranthouder met twee sterren die al meer dan 20 jaar in New York woont, weerspiegelt de Villeneuve-collectie de tafels van de grote huizen en die van de “Bibs Gourmands”. Het opent zo een nieuw opus in de proefverhalen die door Chef&Sommelier™ zijn bedacht in al zijn collecties met een reeks hoogwaardig en toegankelijk glaswerk.

Restaurateurs en sommeliers weten al geruime tijd hoe belangrijk het is om een ​​wijnkaart te verrijken met wijnglazen die de kwaliteit het beste tot uiting laten komen. Zij streven ernaar om van de maaltijd een unieke emotionele beleving te maken waarin de aankleding , borden , bestek en glazen een rol spelen.

Terwijl het bord de achtergrond vormt van het gerecht, wordt het glas afgestemd op de wijn volgens de intensiteit van de smaak en de rijkdom van het aromatische palet. Wat de consument betreft, die besteedt steeds meer aandacht aan de beleving van het proeven ; elke persoon herkent de plaats van het glas om de proeverij in al zijn volheid te waarderen. Met Villeneuve biedt Chef&Sommelier ™ een nieuwe reeks glazen aan die zich lenen voor alle proefmomenten zolang ze de ervaring sublimeren.

Tussen de chef en het merk, een authentieke ontmoeting rond gedeelde waarden.

Chef&Sommelier™ bedenkt, ontwerpt en vervaardigt originele collecties in dienst van het proeven. Het merk vertrouwt op de eeuwenoude expertise van de Arc Group op het gebied van glasproductie . Het ontwikkelt met partners, chef-koks, restauranthouders, sommeliers, oenologen, nieuwe producten ten dienste van het proeven. Met een gemeenschappelijke zoektocht naar uitmuntendheid, een passie voor wijn en een liefde voor gastronomie die ze graag met zoveel mogelijk mensen delen, hebben Chef&Sommelier™ en Daniel Boulud samen een lijn van hoogwaardig glaswerk gecreëerd.

Het was belangrijk voor mij om al onze etablissementen, of het nu gaat om een ​​gastronomisch restaurant of een gastronomische bistro, te kunnen voorzien van een collectie hoogwaardige en betaalbare glazen die de klanten de beste EXPRESSIE van de wijnen kunnen bieden.

DaniëL BOULOD

Klik hier om producten in te laden

Reageer