messenblok trattoria bugatti

Waarom een kookboekhouder en een messenblok apart kopen als je beide in één accessoire kan krijgen? Het Italiaanse merk Bugatti weet steeds een sterke positie te bekomen dankzij hun keukenaccessoires met een sterk én functioneel design. 

Niet zomaar een messenblok

De nieuwe messenblok Trattoria van Bugatti is niet zomaar een messenblok. Allereerst moet je de messen langs de zijde in of uit de messenblok steken. Zo onderscheidt deze messenblok zich van de meeste op de markt. Daarnaast vindt Bugatti het zeer belangrijk om multifunctionele keukenaccessoires te ontwerpen zodat de consument op de snelste en meest gebruiksvriendelijke manier aan de slag kan. 

Kookboekhouder & snijplank

Ook deze keer slaan ze de nagel op de kop. Op het messenblok kan je er namelijk een kookboek of tablet plaatsen. Zo heb je alles wat je nodig hebt, meteen binnen bereik en kan je er snel invliegen. En alsof dat nog niet genoeg is, kan je het messenblok ook volledig demonteren en gebruiken als snijplank. Hiermee slaat Bugatti meteen drie vliegen in een klap en bespaar je heel wat ruimte op je keukenaanrecht. 

Het messenblok is beschikbaar in twee uitvoeringen: een donkere en een blekere variant, afhankelijk van wat het beste matcht met jouw keuken. Verder zijn er nog meer uitvoeringen, namelijk met of zonder de messen.

Ontdek ook andere messenblokken van Bugatti

Klik hier om producten in te laden