Breng de levensvreugde van Zuid-Frankrijk naar je keuken met de Riviera Collectie van Le Creuset

Het leven aan de Franse Riviera is warm, moeiteloos en duurzaam – een levenswijze die perfect is vastgelegd in de nieuwe Le Creuset aardewerken geschenkcollectie.

Geïnspireerd door de zonovergoten regio die aan de Middellandse Zee grenst, is de Riviera-collectie onmiskenbaar vrolijk en het perfecte cadeau voor liefhebbers van reizen en avontuur. De heldere, zuivere kleuren van Riviera Collection roepen zonsondergangen op die schaduwen werpen over de warme, zwoele eettafel en geven een gevoel van ontspanning en een ongeëvenaard zomergevoel. Met de modieuze Meringue, twee recente kleuren Nectar en Caribbean Blue, evenals de exclusieve kleur voor deze nieuwe collectie: Azure Blue, kan het frisse palet niet anders dan vakanties in de zon en het rijke culinaire erfgoed van de regio oproepen. Zelfs voor degenen die mijlenver verwijder zijn van deze zuiderse streek, biedt de Riviera Collection de perfecte gelegenheid om de essentie ervan in huis vast te leggen.

Elk product is gemaakt van geglazuurd aardewerk en kan worden gebruikt in de oven, microgolf, koelkast en diepvries. De collectie bestaat uit meerdere praktische sets in prachtige verpakkingen.
Ideaal als geschenk dus.

Reageer