Ontbijt, lunch, diner en snacks. De Braun MultiGrill 7 kan het allemaal, altijd en
het hele jaar door. Geniet van ongelimiteerde veelzijdigheid en buitengewone prestaties dankzij de slimme combinatie van drie verschillende hoogwaardige bakplaten en drie flexibele kookstanden.

Laat je creativiteit de vrije loop met de nieuwe serie MultiGrill 7 die maaltijden voor maximaal 6 personen per keer kan bereiden. Geen gedoe met afwas of het verplaatsen van potten en pannen om een maaltijd te bereiden. Met de MultiGrill 7 creëer je gerechten voor het hele gezin en je vrienden met slechts één eenvoudig schoon te maken toestel.
Klaar met koken? Met een simpele klik verwijder je de platen met antiaanbaklaag en plaats je ze direct in de vaatwasmachine. Zo eenvoudig kan het zijn.

Wees creatief en experimenteer met eindeloze kookmogelijkheden voor iedere maaltijd dankzij de drie flexibele kookstanden. In de traditionele contactpositie wordt het voedsel zachtjes tussen de platen gedrukt om de kooktijd te minimaliseren. Deze stand is ideaal voor sappige hamburgers en goudbruine broodjes. Gebruik de open stand en geniet van het BBQ-gevoel met twee open kookoppervlakken. Gril tegelijkertijd sappige steak aan de ene kant en groenten aan de andere kant. Nog niet genoeg veelzijdigheid? Gebruik dan de ovenstand om delicaat voedsel, zoals vis, bruschetta of pizza, aan beide kanten te grillen zonder contact met de bovenste plaat.

Drie soorten bakplaten helpen je bij het maken van gezonde, evenwichtige maaltijden. De geribbelde grillplaat voor sappige steaks, hamburgers en geroosterde broodjes. Of om fruit om te toveren tot een fancy dessert. Gebruik de vlakke bakplaat voor heerlijke pannenkoeken, eieren of delicate vis. En als je van zachte, zelfgemaakte wafels houdt, zal je gek zijn op de wafelplaten. Bovendien zijn onze Braun MultiGrill-platen voorzien van een kwalitatieve dubbele antiaanbaklaag, zodat je geen extra olie hoeft toe te voegen. Daarnaast vangt het geïntegreerde lekbakje overtollige olie en kookvocht op tijdens het grillen. Zo blijven jouw recepten gezond en behoud je de smaak.

Omdat het een Braun-product is, wordt al deze veelzijdigheid natuurlijk ondersteund door uitstekende prestaties. De geïntegreerde verwarmingselementen van de MultiGrill brengen de warmte rechtstreeks over op de platen om sneller en consistenter te grillen. Met de twee onafhankelijke elektronische thermostaten regel je nauwkeurig de temperatuur van iedere plaat afzonderlijk zodat je twee soorten voedsel tegelijkertijd op twee temperaturen kunt bereiden. De MultiGrill 7, de perfecte partner in jouw keuken voor eindeloze kookmogelijkheden.

Klik hier om producten in te laden

Reageer