De start van het academiejaar is in zicht. Een overvolle agenda is een smoes die studenten vaak gebruiken om fastfood en afhaalmaaltijden te verantwoorden. Tijd om hen te doen inzien dat het ook anders kan! Snel lekkere huisgemaakte gerechten op tafel toveren, dat wil toch iedereen? Heel wat studentenkamers worden momenteel klaargestoomd voor het nieuwe jaar. Braun inspireert graag met enkele must have keukentoestellen die passen op iedere kamer. Lees hieronder welke keukenapparaten essentieel zijn voor studenten.

Lekkere kop koffie met het koffiezetapparaat KF560/1

Vroeg opstaan om naar de les te gaan of tijdens een nachtje door in de examenperiode? You will need coffee! Wil je zeker zijn van een functioneel koffiezetapparaat dat goede kwaliteit én een perfecte koffiesmaak garandeert? Dan is CaféHouse PurAroma Plus KF560/1 een slimme keuze. Dankzij het geïntegreerde OptiBrew-systeem en PureAqua-waterfiltersysteem schenkt de machine heerlijke koffie. Temperatuur, doorlooptijd én smaak zijn helemaal op elkaar afgestemd. Daarnaast is het apparaat functioneel dankzij het ergonomische antisliphandvat en de druppelstop. De functie waarbij het koffiezetapparaat na 40 minuten automatisch wordt uitgeschakeld, zorgt dan weer voor energiebesparing, extra veiligheid en gemak.

Klik hier om producten in te laden

Supersnelle waterkoker WK300 WH

Wie verzot is op thee, soep, instantpasta of -noedels, vindt ongetwijfeld een bondgenoot in deze waterkoker. Het snelkooksysteem geeft al resultaat in amper 45 seconden. Handig is ook dat de waterkoker door de brede tuit direct onder de kraan gevuld kan worden en dat hij zich vanzelf uitschakelt op vier momenten: als hij leeg is, als het water kookt, als het deksel open is of als de waterkoker van zijn basis wordt verwijderd. Geen ommezien dus naar dit keukentoestel!

Klik hier om producten in te laden

Een glas vol vitaminen dankzij de citruspers CJ3000

Om uitputtende blokperiodes door te komen en stevige avondjes uit te verwerken, kunnen studenten een dagelijkse portie vitaminen goed gebruiken. De citruspers is een gebruiksvriendelijke assistent met een sapreservoir van 350 ml. Met 20W vermogen en een links- en rechtsdraaiende perskegel maak je snel het vruchtensap van jouw keuze, met of zonder pulp.

Klik hier om producten in te laden

Smeuïge smoothies met de staafmixer MultiQuick MQ3005 Cream

De MultiQuick-staafmixer is onmisbaar voor keukenprinsen en –prinsessen. In een handomdraai maak je een heerlijke tapenade, soep of smoothie. Deze eenvoudig te bedienen staafmixer wordt geleverd met een 600 ml-maatbeker zodat je harde of zachte ingrediënten gemakkelijk kunt afmeten. De PowerBell-staafmixervoet zorgt niet alleen voor een fijn pureerresultaat, maar voorkomt ook dat je de hele (gemeenschappelijke) keuken onderspettert. Speciaal voor de zoetekauwen: de staafmixer is uitgerust met een extra roestvrijstalen garde waarmee je luchtige desserts afwerkt.

Klik hier om producten in te laden

Pure smaken met de stoomkoker FS 3000

Wie gezonde voeding snel maar met een volle smaak wil klaarmaken, heeft baat bij deze stoomkoker. Het toestel is uitgerust met een stoomversneller waardoor het stoom produceert binnen de 45 seconden. De FS 3000 wordt geleverd met 2 zwarte kommen (2,0 l) voor kleurintensief voedsel zoals wortelen, naast 2 witte korven (3,1 l) en 2 handige lekbakjes om aromavermenging tegen te gaan. Met een vermogen van 850W kan de stoomkoker elk soort voedsel aan. Puur genieten!

Klik hier om producten in te laden