boska red dot design award

Boska is kampioen in het ontwerpen en vervaardigen van kaasgadgets met een hoge funfactor. Het is dan ook niet onlogisch dat ze maar liefst 4 Red Dot Awards ontvangen hebben en 2 eervolle vermeldingen.

Design is al lang niet meer beperkt tot de meubels in je interieur. Volgens Boska, specialist in kaasbeleving, kan alles design zijn. Esthetiek en functionaliteit gaan hand in hand in de nieuwste producten van Boska. De productdesigner van Boska redeneert: “Waarom alleen focussen op gebruiksgemak, het ook wil ook wat.”

De award winnende producten zijn Mr Big Party Fondu, de Candle Light Fondue Twinkle, de Partyraclette XL en de Fondueset Koper.

Koperkoorts

Door de retro-uitstraling van de fondueset in koperuitvoering, wordt er een leuke knipoog naar de jaren ’70. De unieke combinatie van coper en beton geven de fondue een robuuste uitstraling/

Klik hier om producten in te laden

 

Romantisch fonduen

Geniet van een romantische fondue bij kaarslicht! Deze twinkelende kaarsjes zorgen ervoor dat dat de kaas lekker lang warm blijft. Ideaal voor elke gezellige avond!

Klik hier om producten in te laden

Feestbeest

Wat is er gezelliger dan met vrienden en familie genieten van een smeuïge fondue? Speciaal voor feestjes heeft Boska Mr Big ontwikkeld: een super grote fonduepan waar er maar liefst 6,5 liter in kan. Kortom, de perfecte kandidaat voor een spetterend feestje!

Klik hier om producten in te laden

Extra groot genieten

Als je van een extra groot feest houdt, dan moet je zeker deze Partyclette XL in huis halen. Geniet met 8 van een heerlijke raclette. Bovendien is  deze racletten stukken gebruiksvriendelijker dan andere raclettes, zo zonder snoer. Geniet ervan!

Klik hier om producten in te laden

Nooit alleen eten

Op zoek naar een hippe raclette? Zoek het dan niet te ver. Deze Raclette Quattro Beton is dankzij zijn looks in de prijzen gevallen. De betonnen basis gecombineerd met de koperdetails geven meteen een strakke indruk. Met deze raclette kan je met 6 mensen genieten.

Klik hier om producten in te laden

Knappe kaasschaaf

Ook voor de mooiste kaasschaaf werd Boska beloond met een Red Dot Award. De Monaco+ kaasschaaf kreeg een eervolle vermelding van de Red Dot Jury voor design.

Klik hier om producten in te laden