Sinds 1896 hebben ze bij Boska een diepgewortelde passie voor kaas en alles wat er omheen hangt, zowel vanuit het perspectief van professionelen als van consumenten. Hun missie is om mensen samen te brengen en om te genieten van lekker eten. De uitbreiding naar een gamma waarmee je chocolade kunt bewerken was dan ook een natuurlijk gevolg, want net als met kaas kun je chocolade snijden, schaven, raspen, krullen of smelten.

Chocoladefondue om voor te smelten

Wie smelt er nu niet voor chocoladefondue? Boska stelt voor om met fruit, koekjes, wafeltjes of poffertjes te dippen in de Choco Fondue Marie, maar de fantasie de vrije loop laten gaan is zeker en vast een must!

Lekker zelf aan de slag!

Maak jouw gepersonaliseerde chocolademelk lepels met deze DIY set met de siliconen vormpjes, houten lepeltjes en receptjes, maar ook hier geldt de gouden regel: mix maar wat je lekker vindt!

Klik hier om producten in te laden

Het kan nog een stapje verder door de chocolatier in jezelf naar boven te halen en jouw eigen chocoladerepen of zelfs pralines te maken! Onweerstaanbaar, toch?

Klik hier om producten in te laden

Ontdek de volledige Chocoware-lijn van Boska hier om nog meer te watertanden!

Reageer