bosh vita fresh

Voor wie geen tijd heeft om elke dag naar de supermarkt te gaan en alles in één keer koopt, stuit vaak op de teleurstelling dat je groenten er niet meer zo fris uitzien. Helaas komt er zo te veel voeding in onze vuilnisbak. Maar Bosch gaat de strijd met voedselverspilling aan dank zij hun nieuwe VitaFresh pro-technologie. Wat deze precies is, lees je hier!

Strijd tegen voedselverspilling met Bosch

We kunnen met z’n allen makkelijk bijdragen in de strijd tegen voedselverspilling. Bosch springt mee op de kar en introduceert een nieuwe technologie: de VitaFresh pro. Deze bewaartechnologie houdt in dat vis, vlees, zuivel, groenten en fruit langer vers blijven en bovendien ook hun smaak behouden. 

Het geheim in de langere bewaring en het behoud van de vitamines zit in de balans van de perfecte temperatuur en vochtigheid. Wist je dat dankzij de droge en vochtige zone van de VitaFresh Pro verse voedingswaren tot drie maal langer vers gehouden worden? 

Om vlees, vis en zuivel langer vers te houden, is een lage vochtigheidsgraad een must. De specifieke omstandigheden voorkomen bovendien geuroverdracht. 

Superkoelen

Daarnaast is het koelgedeelte ook voorzien van de functie ‘superkoelen’, zo wordt de koeltemperatuur steeds op hetzelfde niveau gehouden, zelfs als je er een nog  warme schotel in plaatst. Na het inschakelen van deze functie, zakt de temperatuur tijdelijk tot een lager niveau van 2°C. Hierdoor wordt een plotse temperatuursverhoging door een te warme schotel vermeden. Bovendien schakelt deze functie zichzelf weer uit.  

No-Frost

Deze koel-vriescombinatie is daarnaast ook uitgerust met de NoFrost-technologie. Hierdoor heerst er een constante vriestemperatuur en is er een vlotte circulatie van de vrieslucht. Zo wordt de textuur en de smaak van de voedingswaren bewaard en kunnen kleine ijsblokjes zich niet vastklitten. Bovendien zorgt de NoFrost-technologie ervoor dat je de diepvriezer niet meer hoeft te ontdooien! 

Fraai design

Naast de handige functionaliteiten op technisch vlak, gooit deze koel-vriescobinatie van Bosch ook hoge ogen qua design. De nieuwste Multidoor koelkast is niet zomaar een koelkast. Bovenaan is er een koelgedeelte van maar liefst 206 liter met droge en vochtige VitaFresh zones die bereikbaar is via twee deuren. De koelkast past perfect in de smallere keuken aangezien de deuren bij het openen minder plaats innemen dan een klassieke deur. 

Het vriesgedeelte bevindt zich onderaan en heeft een inhoud van 106 liter. Dit gedeelte omvat twee ruime vrieslades en een icetwister om steeds voldoende ijsblokjes te hebben. 

Klik hier om producten in te laden