Boretti BGK90

Boretti, vooral bekend als producent van fornuizen, heeft een unieke kookplaat in hun gamma. De BGK90 is een glazen kookplaat die op gas werkt. Maar opvallend aan deze kookplaat is de wokbrander die aan de rechterzijde zit.

Boretti introduceert met deze kookplaat een zeer praktisch ontwerp. De wokbrander zit bij de BGK90 aan de rechterzijde met als rechtstreeks gevolg dat er een groter gebruiksgemak uit voort komt. Zit de wokbrander aan de linkerzijde? Dan is de kans om je te verbranden veel groter en het gebruiksgemak stukken lager.

Op deze kookplaat kunnen probleemloos vier kookpotten en een wokpan geplaatst worden. Iets wat je zelden of nooit tegenkomt. Dergelijke kookplaat komt handig van pas bij grote gezinnen.

Het ontwerp van de kookplaat is heel fraai. De glazen plaat in combinatie met de gietijzeren pannendragers is iets wat je niet zoveel tegenkomt. Daarenboven geven de bedieningsknoppen een onmiddellijke robuustheid en vertrouwen dat het niet snel kapot zal gaan. Wil je de plaat schoonmaken? Dan hoef je enkel de pannendragers eraf te nemen.

Een knappe plaat met een hoog gebruiksgemak én genoeg plaats voor genoeg potten en pannen. Boretti voldoet aan al je wensen!

Technische info:

grootte : 87 cm
Wokbrander: 3,50 kW
1 brander 3,00 kW
2 branders 1,75 kW
1 brander 1,00 kW
Prijs: € 785

Reageer