Een gezonde levensstijl aanhouden is niet altijd even gemakkelijk! Zeker als je een drukke job hebt. Bovendien beschikt niet iedereen over de nodige discipline om in weinig tijd voor een gezonde optie te kiezen. Kies daarom voor deze Blender-to-go van Breville.

Handige drinkfles
De blender wordt geleverd met een geur- en smaakbestendige tritanfles met een inhoud van 500 ml. Het deksel is voorzien van een makkelijke drinktuit die je met een hand kan openen. Bovendien is het formaat aangepast aan de grootte van de meeste bekerhouders in de wagen. Deze drinkfles monteer je moeiteloos op het motorgedeelte van de blender. Doe alle ingrediënten in de beker, plaats de dop erop om vervolgens de beker op het motorgedeelte van de blender te plaatsen en mixen maar!

Hoewel deze blender een compact formaat heeft, moet deze zeker niet onderdoen voor zijn grotere collega’s. Met een motor van 300 Watt hakt deze blender zowel harde als zachte ingrediënten moeiteloos. Een gezonde levensstijl aanhouden was nog nooit zo gemakkelijk!

Klik hier om producten in te laden