bisetti pierre de sel
bisetti pierre de sel

Met de Bisetti zoutsteen bereid je heerlijke gerechten met een lichte zoute toets. Zo’n zoutsteen is ook ideaal voor het presenteren van vlees, vis of gewoon amuses en andere hapjes. Gemakkelijk om mee te werken, en verrassend smaakvol!

Koken op een nieuwe en leuke manier

De Bisetti zoutsteen uit het Himalaya-gebergte is niet enkel erg mooi, maar ook praktisch. De toepassingen zijn eindeloos: bak gerechtjes op zoutsteen op de barbecue, oven of een gasvuur.

Ook aan tafel zelf kun je via een gourmetstel vlees of vis klaarmaken. Zoutsteen behoudt voor lange tijd een bepaalde temperatuur, zo kun je ‘m bijvoorbeeld opwarmen in de oven en op deze manier voedsel warm houden.

Eens gekoeld leent de Bisetti zoutsteen zich dan weer uitstekend voor een koud voorgerechtje zoals runds- of viscarpaccio.

Tip van de redactie? Bereid eens een lekkere vis, zoals zalm, op de zoutsteen op de barbecue. Succes verzekerd!

Ontdek de verschillende Bisetti zoutsteen producten op Niwzi.

Klik hier om producten in te laden