lékué kit burger

Lékué is dé specialist als het over handige keukentools gaat. De Spaanse fabrikant is werkelijk kampioen in het maken van kleurrijke en gebruiksvriendelijke kookgadgets. Deze kit zorgt ervoor dat je in een handomdraai de heerlijkste hamburgers kan maken!

Hoe werkt de burger kit?

Kies zelf wat er in je hamburger zit! Neem het gehakt en geef het de juiste vorm of vul het met ingrediënten , zoals kaas, olijven of tomaat. Maar hier stopt het niet. Dankzij deze kit kan je ook in een handomdraai je hamburgerbroodjes zelf maken! Maak het deeg  en laat even rusten. Snijd het deeg in gelijkmatige porties, maak er bolletjes van en plaats deze in de hamburgerbakvormen. Laat vervolgens enkele minuten rusten.

Wees creatief!

Duw de broodjes plat tot de vorm volledig gevuld is met het deeg. Laat het deeg nog eens rusten onder een vochtige theedoek gedurende 60 à 90 minuten. Nu zijn ze klaar om in de oven te gaan. Bak de broodjes een 8-tal minuten op 220°C . Bovendien kan je hier je creativiteit volledig laten gaan! Voeg kruiden of ketchup toe om een extra smaakdimensie aan je hamburgerbroodjes te geven.

Om je hamburger nog een extra touch te geven, kan je deze grillen op de barbecue. Zo wordt je hamburger nog smakelijker!

Klik hier om producten in te laden