Bij het ontbijt genieten van een verse smoothie: wie wilt dat nu niet? Maar ’s ochtends is er niet altijd tijd om fruit te snijden en een goeie combinatie te bedenken. Met de Beko Vacuumblender is dat nu geen probleem meer: dankzij de vacuümtechnologie blijft je smoothie tot 24u fris en smeuïg. Wij namen hem mee in de Cuizine.be testkeuken en gingen aan de slag.

Beko heeft haar nieuwste blender uitgerust met een vacuümpomp. Deze trekt voor het blenden alle lucht uit de beker. Daardoor behoudt jouw sapje tot 40% meer voedingswaarden dan bij een traditionele blender. Daarenboven blijven kleur én smaak optimaal behouden, ook als je hem pas uren laten opdrinkt.

We hadden al regelmatig blenders getest, maar bij het maken van bijvoorbeeld een bananensmoothie, trad er al snel oxidatie op, waardoor de kleur grauw werd. Ook de textuur bleef niet optimaal: vocht en vaste bestanddelen scheidden zich van elkaar en de smeuïgheid van een verse smoothie was verdwenen. Met de Beko Vacuümblender behoort dit nu tot het verleden.

We testten het uit met een sinaas-kiwismoothie, een aardbeienmilkshake en een gezonde groene smoothie met spinazie. We bereidden de drankjes ’s avonds en dronken ze pas ’s ochtends op. Het resultaat was nét als vers: een lichte, romige textuur en felle kleurtjes.

De Beko Vacuümblender heeft een grote beker van 1,5 l met gedetailleerde maataanduiding uit een stevige kunststof. De blender zelf heeft handige antislipvoetjes en is met zijn 6 messen robuust genoeg om grote hoeveelheden aan te kunnen, zelfs van harde groenten, noten en zaden. Hij heeft 4 automatische programma’s voor het crushen van ijs, saus en  smoothies de mixen en een auto-clean functie die schoonmaken nóg makkelijker maakt. Daarenboven mogen alle accessoires in de vaatwas.

De Beko Vacuümblender is een onmisbaar toestel voor iedereen die graag gezond wilt eten, maar daar niet altijd veel tijd voor heeft. Meer genieten van al het goede uit fruit en groenten, en tijd besparen op momenten dat je het druk hebt: hij maakt het allemaal mogelijk.

Vind de verkooppunten van deze superblender terug via Niwzi.be:

Klik hier om producten in te laden

Reageer