Beka KitchenFun is wellicht onze favoriete collectie van deze Belgische fabrikant. Van ingewikkelde recepten tot smakelijke restjes, deze instapreeks is voornamelijk gericht op jonge mensen die betaalbare kwaliteit willen. En laat ons eerlijk zijn: lekker eten is de ideale weg naar een gelukkig leven!

Mambo: speels en tijdloos

Op zoek naar een degelijke kookset met een strak en trendy design? Dan is de
Mambo serie op jouw lijf geschreven! Het speelse en tijdloze assortiment is een heuse aanwinst voor iedereen die veel tijd in de keuken spendeert. Het perfecte cadeau voor een jong koppel!

Klik hier om producten in te laden

Salsa: heerlijk multifunctioneel

De knappe zwarte Salsa lijn is bijzonder multifunctioneel: deze collectie omvat tal van potten en pannen die onmisbaar zijn voor de gepassioneerde foodlover of de toekomstige keukenchef.

Klik hier om producten in te laden

Twist: knap aluminium

Eens je hebt gekookt met de Twist, wil je nooit meer iets anders! Deze aluminium kookset is bijzonder sterk en wordt gekenmerkt door een strak design. Een grote plus? De Twist reeks is 100% ecologisch geproduceerd en zal jaren meegaan!

Klik hier om producten in te laden

Bali: een natuurlijke toets

Wie een keuken heeft met talrijke natuurelementen kan kiezen voor de opvallende Bali lijn met houten handvaten. Zo’n pan staat prachtig op het fornuis en wordt net als de andere items uit de Kitchenfun collectie gekenmerkt door een bijzonder duurzame kwaliteit.

Klik hier om producten in te laden

 

Reageer