De rush van de werkdag is nog niet helemaal verteerd als we thuiskomen en daar liggen ze al te wachten: de huishoudelijke taken. Opnieuw rushen dus. Maar wat als je huishoudtoestellen nu eens tijdwinst opleveren in plaats van tijd kosten? Met aandacht voor intuïtief gebruik verlies je voortaan geen tijd meer dankzij deze vier slimme en efficiënte keukentoestellen van Bauknecht en Whirlpool.

Genoeg body voor al je boodschappen

Het begint al bij de boodschappen: snel snel door de winkelgangen, de overvolle kar in de koffer laden, het drukke verkeer op weg naar huis en dan… het ergste: alles in de koelkast krijgen. Met de Space400 koelkast van Whirlpool is dat voortaan een eitje. Met een breedte van 70 cm heeft hij bijna 40% meer ruimte dan een doorsnee inbouwmodel. En met een inhoud van 400L is er genoeg plaats voor zelfs de langste boodschappenlijst.

Handig opbergen

Whirlpool bedacht voor de Space400 enkele handige extra’s om je spullen nog overzichtelijker op te bergen. Zo vind je boven de extrabrede groente- en fruitla twee twin-lades waarin je kleinere spullen of kleiner fruit en groenten snel terugvindt. Met de telescopische glijders trek je alle lades vlot en volledig uit. Het slimme accessoire om flessen op te bergen zorgt er dan weer voor dat je je drankflessen horizontaal kunt bewaren, wat veel plaats bespaart. De flessen liggen bovendien altijd een beetje schuin om lekken te vermijden. Geen flessen te koelen? Haal het accessoire weg en je hebt extra opbergruimte.

En last but not least: de 6th Sense Freshcontrol en 6th Sense Freezecontrol zorgen voor de perfecte vochtigheid en temperatuur om de inhoud van je koelkast tot twee keer langer vers te houden.

Klik hier om producten in te laden

Stressvrij koken

Alles netjes opgebergd: klaar om te koken. En dat liefst zo snel en efficiënt mogelijk. Zo gepiept met de Active Cook kookplaat van Bauknecht. De slimme kookplaat bevat maar liefst 63 stappenplannen voor populaire kookmethodes, zoals stomen, grillen of bakken. De ActiveSense-sensoren brengen pot of pan op de juiste temperatuur en de display toont je wat te doen. De kookplaat zelf is opgedeeld in acht onafhankelijke zones die je precies kunt controleren met 18 mogelijke standen. Stressvrij koken verzekerd!

Klik hier om producten in te laden

De perfecte kookhulp

Verlies vooral ook geen tijd in het verzamelen van de juiste potten, pannen, grillplaten, friteuses en wat nog meer. De microgolfoven Supreme Chef van Whirlpool is een veelzijdig toestel dat essentiële kookfuncties perfect combineert. Deze kookassistent past tot vijf bereidingswijzen toe, afhankelijk van het model. Zo kan je stomen, grillen, ontdooien en opwarmen. Daarnaast bevat de microgolfoven een ovenfunctie en een Dual Crisp-systeem voor de krokantste bereidingen zoals heerlijke frietjes. Het digitale kookboekje, dat bereidingswijzen onthoudt, zorgt ervoor dat je hyperefficiënt kookt.

Klik hier om producten in te laden

Afwassen in een oogwenk

Je bent goed op weg om de meest efficiënte avond van je huishouden neer te zetten. Maar dan valt je oog op de berg afwas, die als een schaduw boven de rest van je avond hangt.
Geen paniek. De Supreme Clean vaatwasser van Whirlpool maakt van afwassen een feest. Het PowerClean Pro-systeem doet zelfs het hardnekkigste vuil verdwijnen dankzij de hogedruksproeiers waardoor vooraf afspoelen niet meer nodig is.

Ook achteraf bespaar je tijd: de PowerDry-functie maakt alles meteen kastdroog (zelfs de plastic opbergdozen kun je meteen wegzetten). In één uur tijd blinkt je mise-en-place weer als nieuw. Dat maakt de Supreme Clean gegarandeerd de snelste thuis.

Klik hier om producten in te laden

 

 

Reageer