Onder het motto ‘Black is beautiful’ presenteert Bauknecht BlackLine – de nieuwe lijn moderne inbouwtoestellen. Voorzien van een spiegelend zwart glasfront en kleine innovaties die het dagelijkse gebruik veraangenamen, zijn het één voor één onmisbare items in de keuken van de hedendaagse gastronoom.

Hoogwaardige zwarte SCHOTT® SeeClear coating

Het oog wil ook wat. Dankzij het zwarte glasfront voorzien van een SCHOTT® SeeClear coating zijn de apparaten optisch indrukwekkend vanuit elke invalshoek. Subtiel, elegant en kwalitatief hoogwaardig: de stylingmogelijkheden zijn eindeloos.

Revolutionare technologische innovaties

Het zijn de kleine details die het dagelijkse leven vergemakkelijken. Met de nieuwe SoftClose technologie valt de ovendeur nooit meer met een klap dicht, de deur van de Bauknecht BlackLine oven sluit langzaam en geluidloos.

Daarbij wordt voorverwarmen overbodig. Dankzij het krachtige convectiesysteem bespaar je zo’n 20% energie en verkort je de bereidingstijd met één vierde.

Met ProFresh blijven levensmiddelen viermaal langer vers en gezond in de koelkast. Het systeem creëert ideale omstandigheden voor groente, fruit, vlees en zuivel door vochtigheid en temperatuur te controleren.

Ontdek de volledige Bauknecht BlackLine reeks nu op Niwzi.

Klik hier om producten in te laden