Bauknecht Active Cook kookplaat

De nieuwe kookplaat van Bauknecht heeft een ingebouwde assistent die hulp biedt bij 63 kookprogramma’s. Sensoren houden alles in de gaten en stellen de juiste temperatuur en timing in.

Hoe gaat het in zijn werk? Op een ingebouwd schermpje lees je stap voor stap wat je moet doen. Je selecteert één van de kookzones en het voedsel dat je wenst te bereiden (vlees, vis, …). Vervolgens kies je een kookmethode zoals stomen, grillen of bakken. Daarna brengen ActiveSense-sensoren de pot of pan op de juiste temperatuur.

De sensoren brengen bovendien bij elke stap de pan opnieuw op de juiste temperatuur en houden ook de timing in de gaten. Overkoken of aanbranden is zo geen spelbreker meer.

Bovendien maakt de Active Heat-technologie het mogelijk om nog flexibeler en sneller maaltijden te bereiden. De hele kookplaat is dan ingedeeld in vier temperatuurzones. Daardoor schuif je snel een kookpot of -pan tussen twee zones, zonder dat je op het display de temperatuur hoeft in te stellen.

De twee topmodellen onder de Active Cook inductiekookplaten (ref. CTAC 8905AFS AL en CTAC 6740FS AL) hebben liefst acht onafhankelijke kookzones die tot één grote kookzone kunnen worden gecombineerd. Plaats genoeg dus voor grote en kleine pannen.

Klik hier om producten in te laden

Reageer