Vegan, vegetarische en biologische gerechten veroverden reeds de menukaarten in restaurants en lunchbars. Maar ook thuis koken we steeds verser. Een grote koelruimte voor verse ingrediënten zoals groenten, fruit en zuivel wordt daarom een vereiste. Whirlpools W Collectie Jupiter 4-deurs maakt zijn comeback in de keuken en ditmaal in stijlvol zwart met een bijhorende water/ice dispenser.

Groot, groter, grootst

Wie ‘Amerikaans’ hoort, denkt aan XXL en ook de Jupiter behoort met zijn 591 liter tot één van de grootste Whirlpool koelkasten in Europa. Met zijn 69 cm is hij is eerder een slimfit dat er vanuit elke hoek elegant en eigentijds uitziet.

Flexibiliteit troef

Kiezen voor een grote koelkast is kiezen voor meer koelruimte en flexibiliteit. Dankzij het FlexiFreeze-compartiment kies je zelf of je de onderste vakken als diepvriesvak wenst te gebruiken of één ervan als extra koelruimte wilt inschakelen.

De NoFrost-technologie zorgt er dan weer voor dat nooit meer hoeft te ontdooien.

Hamster je graag je voeding voor de komende maanden? Met de FastFreeze-functie is het voedsel bevroren voor je het weet!

Jupiters comb(l)ack

De W Collectie Jupiter 4-deurs na de inox variant nu ook uit in stijlvol zwart. Voor de minimalistische liefhebbers een strakke aanvulling in een abstracte omgeving. Voor de design nomade een contrasterend item in een Scandinavisch interieur. Maar ook in de klassieke keuken vindt Jupiter zijn plaatsje als uitblinker. De ingebouwde water/ice dispenser maakt de koelkast een onmisbaar stuk in iedere keuken.

Het is nog even wachten op de zwarte uitvoering. Maak ondertussen kennis met de side-by-side koelkasten van Whirlpool:

Klik hier om producten in te laden

Reageer