fritel-tataren-hoed

De zomer loopt op zijn einde, en dus ook het barbecueseizoen. Wat nu gedaan? Kies voor een indoor barbecue met de Tataren Hoed van Fritel!

Deze unieke, geëmailleerde grill met haakjes lijkt op een hoed en garandeert je een uniek concept tijdens je etentjes en feestjes. Vul de bodem van de hoed met bouillon en groentjes, pin je vlees of vis vast en laat de sappen de bouillon verrijken tot een heerlijke soep.

De Zwitserse Tataren Hoed is een gepatenteerd concept in fun cooking. Het apparaat is een onderdeel van de Seasonalcollectie: een beperkt assortiment seizoensgebonden artikelen. Zo is er ook nog de Kastanjepoffer, Grill, Teppanyaki en Pannenkoekmaker-in-één, de schitterende Fonduebar, de Castello en deze Tatar’s Hat!

Twee versies

De Tatar’s Hat komt in een elektrische versie of in een variant met brandgel. De elektrische versie heeft onderaan het toestel vier raclettepannetjes, om heerlijke bijgerechten te maken. Bovendien zet je de grill gemakkelijk aan en uit. Ideaal als je de barbecue niet wil bovenhalen voor twee!

Het unieke aan deze grill is het reservoir onderaan. Start met een halve liter groentebouillon, vis- of vleesfondue, of kies voor een wild- of schaaldierenbouillon. Iedere gast kiest zijn eigen ingrediënten en braadwijze. Rooster vlees, kook groenten, gril vis of smelt kaas. Dankzij het unieke design hoef je geen angst te hebben voor spatten of rook.

Gemakkelijk te reinigen

De kap van deze Tataren Hoed is afneembaar en vaatwasbestendig. Geen afwas dus na een gezellig feestje!

 

Klik hier om producten in te laden

 

 

Reageer