Met ATAG Premium Green vaatwassers hoef je niet te kiezen tussen prestaties of planeet. Verschillende innovaties geven glans aan je vaatwerk. Bovendien zijn de Premium Green vaatwassers energiezuinig, ze verbruiken een minimum aan water en vaatwasmiddel én ze zijn ontworpen met een 20 jarige levensduur voor ogen.

20 JAAR EEN DUURZAME VAATWASSER

De ATAG Premium Green lijn is ontworpen om je 20 jaar van schone vaat te voorzien. De belangrijkste onderdelen zijn uitgevoerd in hoogwaardig INOX, dat beter bestand is tegen hoge temperaturen, zout en vaatwasmiddel. Daarnaast geeft het je vaatwasser een premium uitstraling. Elke machine testen we afzonderlijk, zodat zelfs je meest kwetsbare servies en glaswerk tientallen jaren schoon en mooi blijft.

EEN VAATWASSER ENERGIEZUINIG?

Bespaar energie en water met de ATAG Premium Green vaatwassers! Met ATAG Premium Green vaatwassers hoef je niet te kiezen tussen prestaties of planeet. Je hebt het schoonste resultaat bij het laagste verbruik. Adaptive Green Mode past de temperatuur en hoeveelheid water aan de vervuiling van je vaat. Dat betekent dat je maar 7,5 liter water per cyclus gebruikt, inclusief twee spoelbeurten. “Bij de gemiddelde vaatwasser van een ander merk is dat 10 liter!”

DUURZAAM VAATWASMIDDEL

De ATAG Premium Green vaatwassers met auto dose maken gebruik van milieuvriendelijk vaatwasmiddel. Dankzij auto dose hoef je maar eens per maand ATAG 3-in-1 afwasgel bij te vullen. De vaatwasser detecteert hoe vuil het water in je vaatwasser is en doseert precies de juiste hoeveelheid vaatwasmiddel. Zo ga je duurzaam om met je vaatwasmiddel en bespaar je geld.

IF DESIGN AWARD

De duurzame vaatwassers uit de ATAG Premium Green lijn zijn bekroond met de prestigieuze IF Design Award. Ons product werd winnaar op het gebied van innovatie, kwaliteit, gebruiksgemak, comfort en interactie.

Reageer