app van de maand koken met aanbiedingen

Zit je ook elke dag met de handen in je haren om te kiezen wat je gaat eten die avond? Ben je heel vaak inspiratieloos? Dan is deze app absoluut iets voor jou! Niet alleen krijg je dankzij deze app geweldige ideeën maar kook je ook nog eens met producten die in aanbieding staan in de supermarkt.

Twee vliegen in één klap

Als je iemand bent die graag gevarieerd eet, maar daar niet altijd zelf de inspiratie voor vindt, is een app zoals deze meer dan welkom. ‘Koken met aanbiedingen’ is een gratis app die heerlijke recepten aanlevert én rekening houdt met de aanbiedingen in de supermarkten. Zo heb je meteen 2 vliegen in een klap. Want niet alleen verkrijg je recepten, je bespaart er nog eens heel veel mee uit ook. De app houdt bij hoeveel je bespaart op de bespaarmeter.

De recepten zijn telkens snel en eenvoudig opgesteld, ideaal voor wie weinig tijd heeft om te koken. Elk recept is bovendien voorzien van een ingrediëntenlijstje, een aantrekkelijke foto en duidelijke instructies.

Nieuwe recepten

Is er een nieuw recept beschikbaar met aanbiedingen van een door jou gekozen supermarkt? Dan krijg je meteen een melding. Daarnaast kan je de recepten bewaren, ook al zijn ze niet meer gelinkt aan de aanbieding.

De app helpt je om budgetvriendelijk te koken én gevarieerd te eten. Het enige dat je hoeft te doen is de supermarkt(en) die in jouw buurt liggen, te selecteren. De supermarkten die beschikbaar zijn op deze app zijn Albert Heijn, Dirk, Lidl, C1000, Jumbo, Aldi en Plus.

Hou ook je vrienden en familie op de hoogte van recepten die bij jouw in de smaak vielen. Alle recepten kan je snel delen via e-mail, social media of WhatsApp.

Beschikbaar voor iOS en Android

Prijs: Gratis