Tijdens de eindejaarsperiode wordt er al eens een flesje champagne gekraakt. Maar wat weet je eigenlijk over het godendrankje? Met de app Champagne Campus kom je er alles over te weten!

Test je kennis

Champagne, er valt heel wat over te weten. Maar wat weet je precies over champagne? Of je nu een leek bent die er meer wil over weten of je juist je kennis wil testen, deze app is voor iedereen!

Via een knappe interface krijg je een aantal vragen te zien waarop je moet antwoorden met juist of fout. Daarnaast kan je ook vrienden en familie uitnodigen om de quiz te spelen en kijken wie de beste is. Een leuke activiteit voor aan de feesttafel toch?

 

Wegwijs in de supermarkt

Dankzij deze app leer je op een speelse manier heel wat bij over champagne en kan je ook zo in de supermarkt beter je weg vinden in het champagnerek. De app is er gekomen na de informatieve website www.champagnecampus.com waar je ook alles kan bijleren over het sprankelende drankje. Maar dankzij de app kan je overal je kennis op mobiele wijze testen. Veel quizplezier!

Beschikbaar voor iOs en Android – Gratis