2023 Ambiente-Dining

De afdeling Dining van Ambiente is wereldwijd de ongeëvenaarde nummer één als het gaat om huishouden, tafel en keuken. Voor 2024 zal het succesvolle segment van de toonaangevende internationale consumptiegoederenbeurs qua ruimte blijven groeien – en opnieuw het hele westelijke deel van het beursterrein van Frankfurt beslaan. Daar presenteert Ambiente een unieke verscheidenheid aan producten en de eettrends van morgen. Als belangrijk toekomstgebied biedt de Special Interest HoReCa opnieuw innovatieve cateringconcepten voor de internationale contractbusiness. De HoReCa Academy heeft een nieuw randprogramma voor beursdeelnemers – en bedient nog gerichter de behoeften van de horecasector.

Ambiente Dining groeit – en blijft de belangrijkste mondiale marktplaats voor internationale nieuwe producten en assortimenten voor tafel, keuken en huishouden. Ook in de Global Sourcing-sectie in hallen 10.2 en 11.1 wordt het assortiment in het tafelsegment steeds groter. Om in de hallen meer ruimte te creëren voor exposantenpresentaties worden daarom randprogrammapresentaties in de foyers geplaatst. “Het registratieniveau in het Dining-segment is geweldig – het westelijke gebied is qua ruimte overboekt”, zegt Thomas Kastl, directeur Ambiente Dining. “In 2024 zijn bijvoorbeeld veel (kristal)glasfabrikanten terug op Ambiente en keert de glasindustrie in het algemeen terug. We zijn verheugd over de vele terugkeerders en spannende nieuwe exposanten in alle productgroepen. De grote merken – de grote spelers in de branche – zijn er.” Op in totaal tien halniveaus verbindt het succesvolle Dining Area alle relevante spelers op de wereldmarkt. De focus blijft liggen op de bijzondere interesse van HoReCa als toonaangevend platform voor de front-of-house-activiteiten voor restauranthouders en besluitvormers in de horeca. Daarnaast kan hier nu ook gezocht worden in het assortiment out-of-house en back-of-house producten. Met de Hoteliersdag wijdt Ambiente nu een hele beursdag met een op maat gemaakt randprogramma aan deze heterogene doelgroepen. “Ambiente Dining biedt dus nog meer potentieel voor nieuwe contacten en synergieën: groothandelaren en detailhandelaren of commerciële handelaren, gespecialiseerde inkopers van contractzaken en horeca, outfitters, projectplanners, distributeurs of hoteliers en internationale hotelketens, cateraars, chef-koks, F&B-managers en restaurants zullen ze krijgen allemaal waar voor hun geld in Frankfurt”, zegt Kastl.

2023 Ambiente-Dining

De grote spelers zijn er

Ambiente Dining 2024 presenteert zich met sterke merken: in het Cook & Cut-segment (hal 8) staan ​​exposanten als Franz Güde, Hurom, Kuhn Rikon, Novissa, Schulte Ufer, Severin en TVS opnieuw aan de start. In het segment Modern Kitchen & Baking (Halls 9.0 en 9.1) zullen bedrijven als Fackelmann, Joseph Joseph, Mayer Group, Städter en T&G Woodware weer exposeren. Voor de productgebieden Clean Home & Storage Solutions en Top Deals & Collections (Hal 9.2 en 9.3) hebben bedrijven als JJA en Keeper zich aangemeld. Grote namen als BHS Tabletop, RAK Porcelain, Steelite en Villery & Boch zullen aanwezig zijn in HoReCa Hal 11, waar ook Zwiesel Kristallglas een stand zal hebben en samen met een eigen horecamerk voor het eerst haar consumentenproductlijn zal presenteren. Bezoekers kunnen ook uitkijken naar Table & Table Select (hallen 12.0 en 12.1) met nieuwe exposant Gers van Well en terugkerende exposanten Bormioli Luigi, Narumi, Noritake, RCR, Rosenthal, Royal Tableware en Seltmann-Weiden. Alle exposanten die zijn ingeschreven voor Ambiente 2024 zijn te vinden in de online exposanten- en productzoeker .

2023 Ambiente Dining

Ambiente blijft tegelijkertijd met Christmasworld en Creativeworld plaatsvinden in het beurs- en expositiecentrum van Frankfurt:

Ambiente/Christmasworld: 26. tot 30. januari 2024
Creativeworld: 27. tot 30. januari 2024

Reageer