Dagelijks bakken we vlees, vis, groenten, … We kunnen dit lekkers dan ook maar beter op de best mogelijke manier klaarmaken en hiervoor is de juiste pan onmisbaar. Demeyere is steeds op zoek naar verbeteringen van het kook- en bakproces en hun jarenlange expertise werpt duidelijk zijn vruchten af. De Alu Pro bak-/koekenpan 28 cm kwam als beste uit de test van de Consumentenbond (mei 2018).

De Alu Pro serie is sterk en toch licht. De 5 mm dikke aluminium bodem zorgt voor een goede geleiding van de warmte. De unieke combinatie van de TriplInduc® technologie en Radiant® bodem zorgt voor een maximaal rendement op inductie. De pannen zijn bovendien gewapend met een titanium plasma antikleeflaag, bestaande uit 5 lagen en versterkt met titanium partikels voor een langere levensduur.

De hoogtepunten van Alu Pro

1. Aluminium

Aluminium weegt slechts een derde van staal en is dus makkelijk hanteerbaar. De body uit gesmeed aluminium garandeert een perfecte warmteverdeling en snelle opwarming op alle type kookplaten.

2. Triplinduc®

TriplInduc® is een unieke combinatie van drie legeringen die zorgt voor tot 30% meer rendement op inductie. Bovendien verzekert het dat de bodem vlak blijft waardoor je op elk moment van het ene type warmtebron naar het andere kan overschakelen.

3. Radiant®

De unieke Radiant® bodem creëert een groter contactoppervlak met het fornuis. Dit zorgt voor een verhoogde stabiliteit en een nog betere connectie met uw inductieplaat.

4. Greep

Door hun uitvoering en vorm uit roestvrij staal 18/10 blijven de grepen langer koel op elektrische fornuizen. De ergonomische grepen zijn met roestvrijstalen rivetten extra stevig bevestigd.

5. Antikleef

De Duraglide Titanium antikleeflaag bestaat uit 5 lagen waaronder een titanium plasma basislaag voor extra duurzaamheid. Deze unieke antikleeflaag wordt gezien als één van de meest duurzame antikleeflagen van zijn soort op de markt. Ideaal voor het bakken van eierproducten of delicate vis.
Maak kennis met de volledige lijn:

Reageer