Kookmerk Etna introduceert de limited edition ‘One in a Melon’ koelkast in retro stijl. Deze vrolijke uitvoering is het winnende ontwerp van de designwedstrijd die het merk uitschreef als onderdeel van de #kissmyretro campagne. De ‘One in a Melon’ koelkast past met haar ronde vormen, grafische prints en fruitthema helemaal in de laatste modetrends. De koelkast met vriesvak heeft dan wel de retro look, toch voldoet hij aan alle duurzaamheidswensen van nu.

Retro met de technologie van vandaag

Groenten, vlees en fruit blijven (bijna) net zo lang vers en krokant als de frisse meloenenprint, dankzij de speciale groenten- en fruitlades met gereguleerde temperatuur en vochtigheidsniveau. Hierdoor voorkom je dat eten voortijdig weggegooid moet worden en bespaar je onnodig afval. Bovendien heeft de retro koelkast energielabel A+++ waardoor hij niks teveel aan energie verbruikt. Het toestel beschikt over een heerlijk ruim vriesvak met een speciaal LowFrost vak dat ijsvorming helpt voorkomen.

Altijd zomer

Het winnende ontwerp met een patroon van frisse watermeloenen komt van lerares Maaike Bruinings die het thema gezond behandelde in haar klas. “Toen ik de ontwerpwedstrijd tegenkwam, wist ik meteen dat het iets vrolijks met fruit zou worden. Ik hou erg van kleur en wilde iets ontwerpen dat mijn landelijke interieur een zomers tintje zou geven. Watermeloenen passen daar voor mij perfect bij.”

De designwedstrijd was een onderdeel van de tweede landelijke #kissmyretro mediacampagne van Etna. De Limited edition One in a Melon heeft een adviesprijs van €1499. Klik hier om de verkooppunten van de Etna Retro koelkasten in jouw buurt te kennen.

Reageer