Na een succesvolle lancering in 2023 worden Ambiente, Christmasworld en Creativeworld opnieuw gelijktijdig in het expositiecentrum van Frankfurt gehouden. Het is de beste manier voor kopers om de wereld van consumptiegoederen te ervaren, allemaal op dezelfde plek. Zowel de exposerende bedrijven als het vakpubliek zullen profiteren van onbeperkte synergie, netwerken en zakelijke kansen.

Datum en locatie

De Ambiente Beurs vindt plaats in de Messe Frankfurt, een van de grootste beurscomplexen ter wereld. Het evenement wordt gehouden van vrijdag 26 januari tot en met dinsdag 30 januari 2024.

Let op: de beurs is alleen toegankelijk voor vakbezoekers en particuliere bezoekers zijn niet toegelaten.

De wereldmarkt onder één dak

Ambiente is onderverdeeld in de gebieden Dineren, Wonen, Geven en Werken. Binnen elk van deze vier thema’s is het assortiment helder gestructureerd voor de verschillende handelsvormen en distributiekanalen.

Ambiente Dining – tafel, keuken en huishouden

De Dining-sectie van Ambiente brengt de trends van morgen samen en is de ongeëvenaarde wereldwijde nummer één voor alles wat de liefde voor de gedekte tafel viert en de keukens van morgen verovert.

Ieder jaar wordt de Ambiente productgroep Dining het mondiale podium voor alles wat koken en huishouden makkelijker maakt en samen tafelen een onvergetelijke ervaring maakt. Van serviesschatten, innovatieve keukenaccessoires, opbergoplossingen en kleine elektrische apparaten tot unieke horecaconcepten: het assortiment op zestien halniveaus biedt de antwoorden op de eettrends van morgen

Ambiente Living – interieurontwerp, inrichting en decoratie

Wonen laat zien hoe we in de toekomst onze huizen zullen inrichten. Oplossingen voor ieder interieurconcept en in iedere stijl worden hier gepresenteerd. Meubeldesign heeft hier net zo goed een platform als klassieke inrichtingsideeën, armaturen net zo goed als decortrends en kamergeuren.

Ambiente Giving – de wereld van geschenken

Het productgebied Giving viert de diversiteit van geven. Voor alle gelegenheden en levensstijlen biedt dit beursgedeelte een spannende, sectoroverschrijdende productmix: van cadeauartikelen, decoratieve en persoonlijke accessoires tot tassen.

Working – Een markt met een veelbelovende toekomst

De Working area van Ambiente presenteert een verscheidenheid aan oplossingen en nieuwe producten voor papier, kantoorbenodigdheden en briefpapier. Daarnaast wordt het internationale aanbod aan kantoorapparatuur en -inrichting gepresenteerd, begeleid door toonaangevende lezingen op het gebied van Future of Work.

Solutions: Intelligente oplossingen voor keuken en huishouden

Er zijn veel interessante workshops, bijzondere presentaties en lezingen te vinden op Ambiente. Het volledige programma vind je hier

Waar wij elke jaar naar uitkijken, is de presentatie ‘solutions’. NIeuwe verwachtingen in de keuken vragen vaak om nieuwe oplossingen. Maar welke keuken- en huishoudelijke hulpmiddelen zijn hier echt geschikt voor? Welke zijn zowel innovatief als aantrekkelijk vormgegeven?

Hieronder vindt u een overzicht van de geselecteerde producten uit Solutions 2023.

Of bekijk de video’s: Solutions 2023 in beeld

Tickets & Toegangsprijzen

Let op: de beurs is uitsluitend toegankelijk voor vakbezoekers en particuliere bezoekers zijn niet toegestaan. Contante verkoop en het uitdelen van monsters zijn niet toegestaan. Houd er rekening mee dat aan de kassa alleen contante betalingen kunnen worden gedaan .

-> Klik hier voor meer informatie.

 

 

 

Reageer