Door voedsel te stoomkoken worden kleur, voedingsstoffen en textuur van eten beter behouden. Bovendien wordt het natuurlijke aroma verrijkt. Het extra vocht houdt groenten knapperig, gebak luchtiger en vlees sappiger. Nu kan iedereen in zijn eigen keuken genieten van de geheimen die vroeger voorbehouden waren aan de professionele topchefs!

Gezond en lekker koken

Beko Steam Cooking Technology geeft je gezonde gerechten net dat tikkeltje meer. Van conventioneel koken tot koken met ondersteuning tot volwaardig stomen: Beko stoomovens helpen jou en je gezin om gezonder en lekkerder te eten. Met hun slanke vormgeving en intuïtieve displays passen Beko stoomovens perfect in jouw keuken én jouw voedingsstijl!

Steam Assisted: de perfecte thuisbakkerij

Beko Steam Assisted-ovens helpen je bij het bereiden van overheerlijk gebak en brood: lekker krokant aan de buitenkant, heerlijk zacht vanbinnen. Tijdens het koken stroomt het water uit het waterreservoir naar de boden en verandert daar in stoom. Geen taai, droog brood meer, weg met uitgedroogd gebak. Dankzij het externe waterreservoir kun je nu ook tijdens het koken water toevoegen. Handig als je bereiding wat meer tijd nodig heeft!

Klik hier om producten in te laden

SteamAid-oven: mals aan de binnenkant, knapperig aan de buitenkant

Geen taai, droog brood of uitgedroogd vlees! Afhankelijk van het gekozen programma wordt er stoom geïnjecteerd in de oven en kan men tot 3 keer per cyclus handmatig stoom toedienen.

Klik hier om producten in te laden

Combi stoomoven: lekker & gezond

Combi stoomovens combineren een stoomoven met een conventionele oven om snel gezonde maaltijden te bereiden waarin de vitamines en mineralen beter bewaard blijven. Stoom wordt daarbij in de oven geïnjecteerd waardoor je ook volledig met stoom kan koken als je dat wenst. Met Combi stoomovens is de keuze aan jou: afhankelijk van je recept kies je voor conventioneel koken, koken met stoomondersteuning of enkel met stoom.

Klik hier om producten in te laden

Reageer