AEG comfort lift vaatwasser

Het mooiste design, het laagste energieverbruik, het beste schoonmaakresultaat… Tussen de fabrikanten op de huishoudmarkt kan het nooit goed genoeg zijn. Ook voor AEG niet. Deze keer pronkt het merk met een vaatwasmachine die je het op ergonomisch vlak stukken makkelijker maakt!

Comfort

Technologische innovaties hebben jarenlang het ergonomisch comfort op de achtergrond geplaatst. Maar AEG maakt hier een einde aan. AEG denkt na over hoe het voor de consument in het dagdagelijkse leven makkelijker kan. Hierbij introduceert het merk het ComfortLift systeem in het gamma van hun ProClean vaatwasmachines.

Rugklachten

De meeste vaatwasmachines worden in de keuken op de vloer geplaatst. Dit betekent dat men bij het vullen en legen van de machine zich vaak moet bukken. Niet zo goed voor de rug dus. AEG heeft daarom het ComfortLift systeem ontwikkeld.

Hoe werkt het?

Het scharniermechanisme is vastgehecht aan de vullade van de vaatwasser. Dit laat je toe om met een hand de onder mand naar buiten te halen en deze te verhogen tot het niveau van de bovenste lade.  Dit kan uiteraard enkel als de bovenste lade in het toestel zit. Zo kan je de vaatwasser zonder problemen, en vooral zonder bukken, vullen of legen. Ben je klaar met de onderste lade? Dan kan je deze in een beweging terug op z’n plaats duwen.

Op die manier maakt AEG gegarandeerd heel wat mensen blij: van gepensioneerden tot mensen met ernstige rugklachten maar ook de huisvrouw zonder rugklachten zal hier heel blij mee zijn!

Prijs nog niet bekend

Reageer