Het gamma inductieplaten AEG, SenseCook, biedt een precieze ondersteuning voor perfecte culinaire resultaten thuis. Dankzij een precies controle van de temperatuur tot op de graad is de kookplaat SensePro het ideale hulpje van amateurkoks.

SensePro, een precieze controle van de temperatuur tot op de graad

Een wereldpremière: AEG breidt haar gamma SenseCook uit met de eerste inductiekookplaat uitgerust met een voedselsensor zonder draad en zonder batterij. Het is vandaag de enige kookplaat die de temperatuur in het hart van de voedingswaren meet tot op de graad. Dit garandeert perfecte resultaten, ongeacht de gebuikte kooktechniek: van de kooktijd van de aardappelen in het water tot de cuisson van het vlees (bleu, saignant of à point) en zelfs het sous-vide koken. Eens het gewenste resultaat werd bereikt, zal de kookplaat zichzelf uitschakelen. Ze garandeert goede resultaten, bij elk gebruik.

Voor alles een aangepaste functie

De SenseFry-functie maakt uw gerechten altijd op de juiste manier klaar. Het volstaat het voedingsmiddel en het gewenste resultaat te selecteren. De technologie van de plaat zal dan een uniforme warmte in stand houden onder het oppervlak van de kookpot om zo tot de beste resultaten te komen. Ook de instellingen moeten tijdens het proces niet meer worden aangepast. Het resultaat is perfect bij elke cuisson!

De SenseBoil-functie detecteert wanneer het water in de pot het kookpunt bereikt en past de temperatuurinstellingen automatisch aan door de opstijgende belletjes te beperken tot een gecontroleerd gepruttel.

Ten slotte controleert de Hob2Hood-functie, beschikbaar voor elk toestel in het SenseCook-gamma, automatisch de dampkap en de bediening van de kookplaat.

Richtprijs: 1999,99€

AEG op Batibouw – Stand 11 406, Paleis 11

Reageer