Of je nu al dan niet bekend bent met het porselein van Tokyo Design Studio, de Nippon White lijn is in 1 woord als adembenemend te omschrijven.

Tijdloos, modern én eclectisch

Het subtiele gouden randje ademt elegantie uit en doet denken aan het huwelijksservies van jouw grootouders. Vergis je echter niet: Tokyo Design Studio blijft zijn Japanse roots hondstrouw door hun Japanse en nieuwe motieven zeer subtiel als reliëf te brengen in de rand van het witte porselein. Het kan perfect gecombineerd worden met de andere collecties van Tokyo Design Studio, maar dat hoeft natuurlijk niet.

Het servies bestaat uit 3 soorten borden: een dessertbordje van 19 cm, een bordje voor het voorgerecht 25 cm en groot bord van 30cm waarop het hoofdgerecht kan geserveerd worden. Ook de bowls komen in 3 verschillende maten, naargelang behoefte. Na de maaltijd kan de thee geschonken worden uit een bijpassende theepot en genipt worden uit elegante theekopjes, met of zonder oortje.

Het goede nieuws is dat dit servies perfect in de vaatwasser mag gereinigd worden, zonder vervaging van het gouden randje. Gebruik in combinatie met een microgolfoven wordt ten stelligste afgeraden!

Bekijk hier de volledige Nippon White lijn op niwzi.be en kom de verkooppunten te weten!

 

 

 

 

 

 

Reageer