Nude is de producent van hedendaags handgemaakt glaswerk voor het moderne leven. “Nude” of “naakt” naar het leven kijken door de lens van eenvoud, dat is waar het allemaal om draait. In deze drie bijzondere collecties overstijgt Nude de grenzen van traditioneel glaswerk: het zijn één voor één items die van je huis een sensuele en plezierige ruimte maken.

Eigenwijs met Parrot

Een heerlijke speelse look voor in de keuken of de eettafel: we hebben het over de exotische en kleurrijke Tomas Kral collectie van Nude Glass. De grote snavel staat toe verse drankjes te serveren terwijl de verticale insneden zorgen voor een speelse look.

Klik hier om producten in te laden

Romantisch met Shade

De glazen en karaffen van de Shade collectie zijn ware showstoppers. Dramatische vormen en helder kristalglas: de uitgelezen collectie voor wie een voorliefde heeft voor de romantische gotische stijl. Een theatrale toets voor uw tafel of dressoir.
Klik hier om producten in te laden

Elegant met Chill

De Chill-collectie bestaat uit een karaf met bijpassende tuimelaar en kom. Het is een bijzonder elegante lijn: de glaselementen zijn vastgemaakt aan een basis van hoge kwaliteit marmer. Dit zorgt voor een gevoel van balans en gewicht. Ideaal om als cadeautje te geven!
Klik hier om producten in te laden